Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Akıncı RolePlay Olarak 50 modlu aracımız Lspd Ems Lssd Aile alımlarımız açık Yetkili Alımlarımız açık İlk 1 ay kolaylık sağlanması için Non Wh ile açıldık Giriş İkramiyesi almak için Dc sunucumuza kayıt yaptırınız
Merhabalar Arkadaşlar İyi Forumlar! Efes Gaming olarak 2012 yılından beri her türlü RPG oyunlarında Hizmet verdik artık FiveM dünyasına da adım atalım istedik. Yönetim Kadromuz +20 Olup Bilgililer dahilinde +18 civarında alımlarımız olmaktadır. Sunucumuzdaki Yönetim kadrosu açısından birbirimize kenetlenmiş olup hiçbir şekilde sorun yaşamamaktayız. Sunucumuzda Her akşam düzenli olarak etkinlik yapmaktayız maksat sosyal roleplay artsın ve sizlerin oyun zevki artsın. Sunucumuz da öncelik "SosyalRP'dir" bunu ön planda tutmaktayız.
Not : Yönetim ekibimiz için alımlar mevcuttur discord adresimize gelerek hem detayları öğrenebilir hem de sizde ekibimizde ve ailemizde yer alabilirsiniz!