GTA V versiyonu: Güncel
Yasal bir şekilde mi oynuyorsunuz yoksa korsan mı? :Yasal
Steam / CD / Social Club:Steam
Windows sürümü:Win10
Hata ekran görüntüsü:
Sistem özellikleri:Nvidia 920 M / İntel HD Grafik 620 / 8 GB Ram
Caches.xml dosyasını silerek tekrar denediniz mi? : Daha oyunun kısayolu bile yüklenmiyor
Bu sorunu ne zamandan beri alıyorsunuz? : Geçen aylarda sildim bugun gta 5 i tekrar yükledim fiveM yüklemeye çalıştım Açıyorum hızlıca 100 olup kapanıyor ardından ekran görüntüsündeki şey geliyor
Bu sorunu almadan önce bir şey yaptınız mı? :Yapmadım
Bu sorunu hangi sunucudan aldınız? : Sildim tekrar yüklüyorum sunucu'dan almadım.
GTA V klasörü ekran görüntüsü (Mümkünse, zorunlu değil) :
FiveM client klasörü ekran görüntüsü (Mümkünse, zorunlu değil) : .
Anti-virüsünüzü devre dışı bırakmayı / kaldırmayı denediniz mi? (Mümkünse, zorunlu değil) : Windows Defender var sadece onda da hepsi kapalı
Yasal bir şekilde mi oynuyorsunuz yoksa korsan mı? :Yasal
Steam / CD / Social Club:Steam
Windows sürümü:Win10
Hata ekran görüntüsü:
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Sistem özellikleri:Nvidia 920 M / İntel HD Grafik 620 / 8 GB Ram
Caches.xml dosyasını silerek tekrar denediniz mi? : Daha oyunun kısayolu bile yüklenmiyor
Bu sorunu ne zamandan beri alıyorsunuz? : Geçen aylarda sildim bugun gta 5 i tekrar yükledim fiveM yüklemeye çalıştım Açıyorum hızlıca 100 olup kapanıyor ardından ekran görüntüsündeki şey geliyor
Bu sorunu almadan önce bir şey yaptınız mı? :Yapmadım
Bu sorunu hangi sunucudan aldınız? : Sildim tekrar yüklüyorum sunucu'dan almadım.
GTA V klasörü ekran görüntüsü (Mümkünse, zorunlu değil) :
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
FiveM client klasörü ekran görüntüsü (Mümkünse, zorunlu değil) : .
Anti-virüsünüzü devre dışı bırakmayı / kaldırmayı denediniz mi? (Mümkünse, zorunlu değil) : Windows Defender var sadece onda da hepsi kapalı