Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF

Yardım Fivem'de hangi sunucuya girersem Hata alıyorum.

sosa3535

Üye
FT Kullanıcı
Arkadaşlar öncelikle merhabalar lütfen yardımcı olun aylardır sunuculara giremiyorum paylaşacağım ss teki gibi veya benzerlerini hata olarak alıyorum.Yardımcı olursanız çok sevinirim.

DF

Ekli dosyalar

• script.png
    script.png
    949.5 KB · Görüntüleme: 67
Nekadar işine yarar bilmiyorum ama ben genede yardımcı olmaya çalışayım.

FiveM’i yeniden kurmayı dene: Bazen cache dosyaları bozulabiliyor.

FiveM Application Data içindeki cache klasörünü sil.

Tarayıcı önbelleğini temizle (özellikle CefCache klasörü): UI tarafında hata alıyorsan, bunlar bazen çözüm olabilir.

Sanirsam attığın fotoğraftaki hatalar senden kaynaklı değil tam anlayamadığım için emin değilim ama javascriptle alakalı sunucu dosylarında problem var. Diğer bir sağlıklı yöntem ise girmeye çalıştığın sunucunun adminleri ile iletişime geçip sorunun ne olduğunu bildirmek ve yardım istemek olacaktır.

DF
Nekadar işine yarar bilmiyorum ama ben genede yardımcı olmaya çalışayım.

FiveM’i yeniden kurmayı dene: Bazen cache dosyaları bozulabiliyor.

FiveM Application Data içindeki cache klasörünü sil.

Tarayıcı önbelleğini temizle (özellikle CefCache klasörü): UI tarafında hata alıyorsan, bunlar bazen çözüm olabilir.

Sanirsam attığın fotoğraftaki hatalar senden kaynaklı değil tam anlayamadığım için emin değilim ama javascriptle alakalı sunucu dosylarında problem var. Diğer bir sağlıklı yöntem ise girmeye çalıştığın sunucunun adminleri ile iletişime geçip sorunun ne olduğunu bildirmek ve yardım istemek olacaktır.
Valla hepsini denedim hocam hatta hem fivem i kaldırdım hem gta yı kaldırdım yeniden yükledim düzelmiyor bi türlü aylardır oyun oynayamıyorum. :(
Bu nui hatalarından nasıl kurtulucam ya yaşayıp kurtulan yok mu acaba ?

DF

Ekli dosyalar

• nui.png
    nui.png
    1.2 MB · Görüntüleme: 3
Son düzenleme:
Hocam öncelikle işe yaramadığı için üzüldüm siz bu hataları localhost ile devam ederkenmi alıyorsunuz yoksa tüm sunucularda aynı hatalarımı veriyor?

DF
Hocam öncelikle işe yaramadığı için üzüldüm siz bu hataları localhost ile devam ederkenmi alıyorsunuz yoksa tüm sunucularda aynı hatalarımı veriyor?
Tüm sunucularda böyle hatalar alıyorum kiminde pet nui açılıyor kiminde banka kiminde başka bişey.

DF
Format at kral düzeliyo 2. bir diskin varsa önemli şeyleri at oraya diski çıkar temiz bir format at fivemi geri kur çalışır

DF
tamamdır hafta sonu deniyim bir daha formatı inşallah düzelir bu arada başka çözüm bilen varsa yazsın hafta sonuna kadar deniyim

DF
Tüm sunucularda böyle hatalar alıyorum kiminde pet nui açılıyor kiminde banka kiminde başka bişey.
Sunuculardaki scriptlerin sende hata yaratması ilginç geldi kiminde kapı kilit sisteminden ötürü hata vermiş mesela arkadaşın dediği gibi format atman daha mantikli olur

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//