Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Cevaplandı Fivem'i 1mb ile indirme sorunu

Ogi0777

Üye
FT Kullanıcı
100mb internetim var ve fivem dışında hiçbir sorun çıkmıyor internetimde. 2 gün öncesine kadar düzgün çalışan fivem şu anda indirmeye çalıştığımda 1mb'in üstüne çıkmıyor hızım ne kadar araştırdıysam hiçbir konu yardımcı olmadı başına gelip bu sorunu çözebilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
SİSTEMİM
RTX 2060 SÜPER (GPU)
RYZEN 5 3500X (CPU)
16GB (RAM)
512 GB M2 SSD
ASROCK B450M HDV R4.0

DF
100mb internetim var ve fivem dışında hiçbir sorun çıkmıyor internetimde. 2 gün öncesine kadar düzgün çalışan fivem şu anda indirmeye çalıştığımda 1mb'in üstüne çıkmıyor hızım ne kadar araştırdıysam hiçbir konu yardımcı olmadı başına gelip bu sorunu çözebilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
SİSTEMİM
RTX 2060 SÜPER (GPU)
RYZEN 5 3500X (CPU)
16GB (RAM)
512 GB M2 SSD
ASROCK B450M HDV R4.0
denediğin yöntemleri söyleyebilir misin? Ona göre yardımcı olabilirim ve denediğin yöntemleri tekrardan söylenmemesi açısından iyi olur

DF
denediğin yöntemleri söyleyebilir misin? Ona göre yardımcı olabilirim ve denediğin yöntemleri tekrardan söylenmemesi açısından iyi olur
Fivem dosyalarının hepsini pc den temizledi,modemime reset attım fivemi kurarken defenderi kapadım gene olmadı

DF
Fivem dosyalarının hepsini pc den temizledi,modemime reset attım fivemi kurarken defenderi kapadım gene olmadı
Herhangi bir add blocker veya antivirus programı kullanıyor musun? Eskiden bir kaç arakadaştada aynı sorun olmuştu ve bu tarz şeyleri kapatarak düzelmişti

DF
Herhangi bir add blocker veya antivirus programı kullanıyor musun? Eskiden bir kaç arakadaştada aynı sorun olmuştu ve bu tarz şeyleri kapatarak düzelmişti
hayır kullanmıyorum bazı kişiler vpn ile indir demişti vpn ile de denedim ama halen 1mb sorunu devam ediyor ayrıca oyunum şuanda kurulu ama herhangi bir server'a girmeye çalıştımda 1mb le indirmeye devam ediyor araçlar mapler falan yüklenmiyor.

DF
hayır kullanmıyorum bazı kişiler vpn ile indir demişti vpn ile de denedim ama halen 1mb sorunu devam ediyor ayrıca oyunum şuanda kurulu ama herhangi bir server'a girmeye çalıştımda 1mb le indirmeye devam ediyor araçlar mapler falan yüklenmiyor.
İnternetin iyi olduğu için oyunu ve fivemi silip yeniden indirirsen 99% düzelicektir

DF
İnternetin iyi olduğu için oyunu ve fivemi silip yeniden indirirsen 99% düzelicektir
Alakasız.

FiveM ve RedM peer to peer sistemi kullanıyor yani ne kadar fazla kişi seninle aynı anda indirme yaparsa indirme hızı o kadar hızlanacaktır çünkü birbirinizi sunucu olarak kullanıyor olacaksınız aynı sıkıntıyı RedM'de 0.5mb/s ile yaşıyordum gece geç saatlerde denersen işin kolaylaşacaktır.

65650

DF
Alakasız.

FiveM ve RedM peer to peer sistemi kullanıyor yani ne kadar fazla kişi seninle aynı anda indirme yaparsa indirme hızı o kadar hızlanacaktır çünkü birbirinizi sunucu olarak kullanıyor olacaksınız aynı sıkıntıyı RedM'de 0.5mb/s ile yaşıyordum gece geç saatlerde denersen işin kolaylaşacaktır.

Ekli dosyayı görüntüle 65650
Alakasız diye birşey yok. Yabancı forumları araştırdıktan sonra çoğu kişi bir çok sebep denemiş ve olmadıktan sonra oyunu silip yüklemiş ve sorunları çözülmüş. Oyunu silip yüklemesi içinde bu yüzden yazdım

DF
Alakasız diye birşey yok. Yabancı forumları araştırdıktan sonra çoğu kişi bir çok sebep denemiş ve olmadıktan sonra oyunu silip yüklemiş ve sorunları çözülmüş. Oyunu silip yüklemesi içinde bu yüzden yazdım
oyunu silince indirme hızının düzelmesi mantıksız gibi

DF
oyunu silince indirme hızının düzelmesi mantıksız gibi
Evet banada geliyordu fakat forumlarda oyun dosyaları sıkıntıya girdiği için stabilizede sıkıntı yaratıyormuş gibi tarzında birşeyler yazıyordu

DF
Merhaba,

Konu Katagorisi Tarafımca Değiştirilmiştir.

İyi Forumlar Dilerim , Saygılarımla..

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//