Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Ekip Arıyoruz Fora Roleplay Olarak İllegal / Legal Ekipler Aramaktayız

ForaRoleplay

Üye
FT Kullanıcı
Biz kimiz ?
Fora Roleplay Olarak Siz Değerli Oyuncularımızın Roleplay Deneyimini Sonuna kadar Hissetmenizi Sağlayacak Olan Sunucuyuz!

Neden Fora Roleplay'de Oynamalıyım ?

Fora roleplay ekibi olarak oldukça nazik, eğlenceli ve saygılı yönetim ekibimiz ile size sizin istediğinizi yapacağınız, her seçiminizin bir sonucu olacağı, gerçekçi bir ekonomiye sahip, sosyalleşip dostlarınızla vakit geçireceğiniz ve bunları yaparken asla sıkılmayacağınız bir sunucu hazırladık.

Aradığımız Ekipler =
  • Sunucumuz HardRP Tabanlı Hazırlanmıştır bundan dolayı gelecek ekiplerin HardRP'ye Uygun Olmasını İsteriz.
  • Legal Ekiplere Özel Araçlar, Farklı Mlo'lar, Son derece sıradışı scriptler ile harika bir ortam hazırladık. (EMS, SASP, LSSD, HİGHWAY PATROL) Ekipleri bizim ile iletişime geçebilir.
  • Sunucumuzda Aile ve ya Mafya Rollerine Karşıyız bundan dolayı size kendi hikayenizi oluşturup. Los Santos'un Sokaklarında ki Mücadeleye katılmanızı teklif ediyorum.
  • hikayeli çetelerden Families, Lost MC, Angels Of Death, Ballas gibi ekiplere de başvurup Sokaklarda ki hakimiyetini kazanmaya başlayabilirsiniz.
FORA ROLEPLAY OLARAK ŞİMDİDEN HOŞGELDİNİZ DEMEK İSTİYORUM İYİ ROLLER <3

Discord Adresimiz =
Websitemiz =

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//