Biz kimiz ?
Fora Roleplay Olarak Siz Değerli Oyuncularımızın Roleplay Deneyimini Sonuna kadar Hissetmenizi Sağlayacak Olan Sunucuyuz!
Neden Fora Roleplay'de Oynamalıyım ?
Fora roleplay ekibi olarak oldukça nazik, eğlenceli ve saygılı yönetim ekibimiz ile size sizin istediğinizi yapacağınız, her seçiminizin bir sonucu olacağı, gerçekçi bir ekonomiye sahip, sosyalleşip dostlarınızla vakit geçireceğiniz ve bunları yaparken asla sıkılmayacağınız bir sunucu hazırladık.
Aradığımız Ekipler =
Discord Adresimiz =
Websitemiz =
Fora Roleplay Olarak Siz Değerli Oyuncularımızın Roleplay Deneyimini Sonuna kadar Hissetmenizi Sağlayacak Olan Sunucuyuz!
Neden Fora Roleplay'de Oynamalıyım ?
Fora roleplay ekibi olarak oldukça nazik, eğlenceli ve saygılı yönetim ekibimiz ile size sizin istediğinizi yapacağınız, her seçiminizin bir sonucu olacağı, gerçekçi bir ekonomiye sahip, sosyalleşip dostlarınızla vakit geçireceğiniz ve bunları yaparken asla sıkılmayacağınız bir sunucu hazırladık.
Aradığımız Ekipler =
- Sunucumuz HardRP Tabanlı Hazırlanmıştır bundan dolayı gelecek ekiplerin HardRP'ye Uygun Olmasını İsteriz.
- Legal Ekiplere Özel Araçlar, Farklı Mlo'lar, Son derece sıradışı scriptler ile harika bir ortam hazırladık. (EMS, SASP, LSSD, HİGHWAY PATROL) Ekipleri bizim ile iletişime geçebilir.
- Sunucumuzda Aile ve ya Mafya Rollerine Karşıyız bundan dolayı size kendi hikayenizi oluşturup. Los Santos'un Sokaklarında ki Mücadeleye katılmanızı teklif ediyorum.
- hikayeli çetelerden Families, Lost MC, Angels Of Death, Ballas gibi ekiplere de başvurup Sokaklarda ki hakimiyetini kazanmaya başlayabilirsiniz.
Discord Adresimiz =
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Websitemiz =
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
![DF](/kingtr.gif)