Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Script FOTOĞRAFTAKİ HUD U ARIYORUM

respect

Üye
FT Kullanıcı
53371

BUNA BENZER BİR HUD ARIYORUM SADECE ZIRH VE CAN BARI OLUCAK

DF
Konu tarafımca doğru kategoriye taşınmıştır.

DF
Arkadaşın css, js bilgisi olmayabilir herhangi bir şekilde armut piş'lik bir durum yok ben de bilmediğim şeyler için konu açmayayım veya kimse açmasın değil mi?
Konuda bu zaten kimse css html bilerek doğmuyor anne karnından. Kişi çok zor yapabilen varsa atsın diye yorum yapıyor kendisi denediği sürece desteğimiz tam ayrıca internette sınırsız kaynak bulunuyor fakat çok zor diyip başkasından beklemenin yanlış olduğunu düşünüyorum

DF
Arkadaşın css, js bilgisi olmayabilir herhangi bir şekilde armut piş'lik bir durum yok ben de bilmediğim şeyler için konu açmayayım veya kimse açmasın değil mi?
Eğer gerçekten öğrenip yapmak istiyorsa yapa yapa editleye editleye öğrenicek ha tabi yardım alabilir fakat hazıra konmakla olmaz bu işler.

DF
Konuda bu zaten kimse css html bilerek doğmuyor anne karnından. Kişi çok zor yapabilen varsa atsın diye yorum yapıyor kendisi denediği sürece desteğimiz tam ayrıca internette sınırsız kaynak bulunuyor fakat çok zor diyip başkasından beklemenin yanlış olduğunu düşünüyorum
Adam ne hudu yazıp bulacak dikdörtgen hud fivem falan yazınca çıkacağını mı düşünüyorsun dostum adam sırf 1 hud için ekstradan fivem için js html css öğrenmez, öğrenemez de zaten. Elinde olan varsa atsın beni zorluyor, aşıyor demeye çalışıyor arkadaş. Öğrenmek istemiyorsa ona kalmış

DF
Adam ne hudu yazıp bulacak dikdörtgen hud fivem falan yazınca çıkacağını mı düşünüyorsun dostum adam sırf 1 hud için ekstradan fivem için js html css öğrenmez, öğrenemez de zaten. Elinde olan varsa atsın beni zorluyor, aşıyor demeye çalışıyor arkadaş. Öğrenmek istemiyorsa ona kalmış
Ne anlatıyosun kanka sen js, html, css fivem içinmi öğreniliyor? eğer fivemde öğrenirse heryerde herşeyi yapabilir.

DF
Arkadaşlar bence uzatmanın bir anlamı yok hepimiz deneyerek veya yardım alarak öğreniyoruz.

DF
Ne anlatıyosun kanka sen js, html, css fivem içinmi öğreniliyor? eğer fivemde öğrenirse heryerde herşeyi yapabilir.
Hayır ama belli ki arkadaşın yönelimi fivem bundan dolayı bu kadar şeyi öğrenmek biraz uzun ve sıkıcı geçebilir ayrıca tamamiyle normal js ile aynı değil diye biliyorum çok bir js bilgim yok ama gördüğüm kadarıyla konuşuyorum.

DF
Anlayamadım siz kişiyi mi savunuyorsunuz bana mı öyle geliyor biz sadece fikirlerimizi belirttik ayrıca html js sadece hud'da değil en ufak bir menu, karakter oluşturma menüsünen telefona kadar bulunmakta fakat haklısınız isterse öğrenmez öyle bir zorunluluğu yok zaten bunun için internette bir sürü hud bulunmakta fakat onun yaptığı yorumu tekrardan söylüyorum "çok zor yapabilen varsa yapıp atabilir mi ? " konuyu daha fazla gereksiz uzatmaya gerek yok

DF
Anlayamadım siz kişiyi mi savunuyorsunuz bana mı öyle geliyor biz sadece fikirlerimizi belirttik ayrıca html js sadece hud'da değil en ufak bir menu, karakter oluşturma menüsünen telefona kadar bulunmakta fakat haklısınız isterse öğrenmez öyle bir zorunluluğu yok zaten bunun için internette bir sürü hud bulunmakta fakat onun yaptığı yorumu tekrardan söylüyorum "çok zor yapabilen varsa yapıp atabilir mi ? " konuyu daha fazla gereksiz uzatmaya gerek yok
Evet doğru söylüyorsunuz gereksiz uzadı arkadaşın da söylediği şey biraz yanlış. hazırcı bir insan ise ve elinde olan biri ayriyetten paylaşmakta istiyorsa paylaşır buna yorum yapmanın bize düşeceğini düşünmüyorum

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//