Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Soru FPS Drop

• Konbuyu başlatan wexy
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 4
  • Görüntüleme 572

wexy

Üye
FT Kullanıcı
Arkadaşlar merhaba sistemimi yaklaşık 2.5 hafta önce topladım ve kullanmaya başladım. Fivem sunucusunda oynuyorum fakat yolda yürürken hiçbir problem olmuyor arabada hızlı gidince çok fazla drop yiyorum fps'im 2'lere kadar düşüyor ve oyunda 60fps Ana fivem giriş yerinde ise 75Fps üstüne çıkamıyorum VSYNC Kapalı olmasına rağmen yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.

SİSTEM ÖZELLİKLERİM
İşlemci: İntel i3-10100F
Ram: 1x8Gb DDR4
Ekran kartı: MSI RX550 4GB
SSD: 120GB
HDD: 1TB

DF
Konu tarafımca uygun kategoriye taşınmıştır.​

DF
Dostum , fivem'in birkaç ay önceki güncellemesiyle ram kullanma miktarı iki katına çıktı örneğin ben bundan 5 6 ay önce 8 gb ram ile çok rahat oynıyaibliyorken birkaç ay öncesine kadar oynıyamıyordum sen gibi drop yiyip yer altına düşüyordum , RAM'i kesinlikle 16 yapmalısın tek çözüm, 12 yapma imkanın varsa 12'de yapabilirsin

DF
Dostum , fivem'in birkaç ay önceki güncellemesiyle ram kullanma miktarı iki katına çıktı örneğin ben bundan 5 6 ay önce 8 gb ram ile çok rahat oynıyaibliyorken birkaç ay öncesine kadar oynıyamıyordum sen gibi drop yiyip yer altına düşüyordum , RAM'i kesinlikle 16 yapmalısın tek çözüm, 12 yapma imkanın varsa 12'de yapabilirsin
imkanını bulduğum ilk anda yükseltecem dostum teşekkürler

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//