Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
FULL modlu araçlara sahip bir fivem sunucusu arıyorum,(ıc parayla alınabılen) gta v araçlarını görmekten bunaldım yok mu yüksek sistem isteyen güzel bir rp sunucusu ya
FULL modlu araçlara sahip bir fivem sunucusu arıyorum,(ıc parayla alınabılen) gta v araçlarını görmekten bunaldım yok mu yüksek sistem isteyen güzel bir rp sunucusu ya
Kanka avrupa sv lerı gta v aracı olmasın dıye 40 takla atıyor bızımkiler donate de donate paraya da para dıye ağlıyor ? normal bi tartışma konusu değil mi sence ? neden mılletın yaptıgı lısanslı araca bınmek yerıne çakma elegy e bıneyım kı ?
Kanka avrupa sv lerı gta v aracı olmasın dıye 40 takla atıyor bızımkiler donate de donate paraya da para dıye ağlıyor ? normal bi tartışma konusu değil mi sence ? neden mılletın yaptıgı lısanslı araca bınmek yerıne çakma elegy e bıneyım kı ?
evet onu dıyorum gerçekten böyle bi sunucu falan olsa türkiyede bomba olur gıttıgım sunuculardakı adamlara da söyledım öyle sv varsa bızede haber ver falan dıyorlar
millet olarak oyun bile olsa birbirimize geçirmeyı çok sevıyoruz. kesınlıkle yapılmalı. fıveme lısanslı araç surmek için bile giren arkadaşlarım var bide rp oldugunu dusunsene Ya
millet olarak oyun bile olsa birbirimize geçirmeyı çok sevıyoruz. kesınlıkle yapılmalı. fıveme lısanslı araç surmek için bile giren arkadaşlarım var bide rp oldugunu dusunsene Ya
bi dönem sunucu açmıştım +40 çekiyordu normal gta araçları yerine modladım ve öyle devam ettik mesela asea bir toyota gibi ama değerimiz bilinmedi düştük ve sunucu 4-5 çekerken kapatma kararı aldık