Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Paket Galaxyv2 Paket Tanıtımı | Sosyalin Zirvesi

GalaxyDevelopment

VIP Plus
VIP Plus
FT Kullanıcı
Web sitesi
galaxydev.store
Galaxy Development v2 Paketi | Sosyalin Zirvesi 📦
Galaxyv2 paketimiz sonunda satışa çıkmıştır. Bu paket, sosyal sunucular için yapılmış, fakat non whitelist ve %50 %50 oranlı sunucularda kullanılabilecek bir pakettir. Hard taraflarından tut göz alıcı script tasarımları ve daha nicelerini görmek için tanıtım videosunu izleyebilirsiniz. Daha öncesinde galaxyv1 ve ya developer hizmeti alan tüm müşterilerimize paket ücretinde indirim sağlanacaktır.

» Hilelerin sunucuya karşı kötü eylemleri engelleyek sistemler.
» Oyuncuların sıkılmaması için eklenen bir ton sosyal script.
» Optimize edilerek tüm fps sorunlarının önüne geçildi.
» Paket'i alan kişilere sürekli destek

» Gelişmiş script tasarımları.

Ücretlendirme 💲

Paket, ilk çıkışını yaptığı bu hafta boyunca 5000 TL olucaktır. Daha öncesinde developer hizmeti veya galaxyv1 paketimizi almış kişilere paket ücreti daha ucuz olucaktır. 1 Hafta sonunda paket ücreti 7000 TL'ye çıkacaktır. Satın alım ve bilgi için dm yada ticket üzerinden ulaşabilir, paket görüntüleri için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz

Paket hakkında detaylı sistem bilgisi için discord sunucumuza gelip sss kanalına bakabilirsiniz. Paketle birlikte sağladığımız şeyler:

» Sosyale yönelik bol içerikli kıyafet paketi.
» Sosyale yönelik donate araç ve motor paketi.

» Legaller için optimize poly değerine sahip araçlar.

Satın alım ve bilgi için galaxydevelopment discord hesabıma istek atabilirsiniz.

DF

Ekli dosyalar

• GalaxyScriptCover.png
    GalaxyScriptCover.png
    1.7 MB · Görüntüleme: 16
Kardeşim o kadar arkamdan laf ediyorsun Jakrino_Safezoneyi galaxy_safezone yapıp paketinde kullanıyorsun ne kadar ayıp

DF
Kardeşim o kadar arkamdan laf ediyorsun Jakrino_Safezoneyi galaxy_safezone yapıp paketinde kullanıyorsun ne kadar ayıp
bir scriptin adını değiştirmek, o scripti benim yapmaz. Yaptığın safezone scripti hoşuma gittiği için kullanıyorum. Bir sorunun varsa discord üzerinden bana ulaş konuşalım.

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//