Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu hatayı alıyorum paketimde webpack yarn screenshot güncel ancak hala daha olmuyor Localhost'dan image server da açtım ancak nafile ve discord webhook da yaptım ancak hala atımyor çözümünü bilen biri yardımcı olursa çok dua ederim çok çektim bu sorundan tam 1 aydır çözüm bulamıyorum
gcphone dosyasına giriniz sonra html>static>config>config.json un icinde ss dekikodları bulup ssdekiyle değiştiriniz ardından restart atın sorununuz tamamıyla düzelmiş olacaktır.
Ekli dosyayı görüntüle 49456 Bu hatayı alıyorum paketimde webpack yarn screenshot güncel ancak hala daha olmuyor Localhost'dan image server da açtım ancak nafile ve discord webhook da yaptım ancak hala atımyor çözümünü bilen biri yardımcı olursa çok dua ederim çok çektim bu sorundan tam 1 aydır çözüm bulamıyorum
gcphone dosyasına giriniz sonra html>static>config>config.json un icinde ss dekikodları bulup ssdekiyle değiştiriniz ardından restart atın sorununuz tamamıyla düzelmiş olacaktır. Ekli dosyayı görüntüle 49457
gcphone dosyasına giriniz sonra html>static>config>config.json un icinde ss dekikodları bulup ssdekiyle değiştiriniz ardından restart atın sorununuz tamamıyla düzelmiş olacaktır. Ekli dosyayı görüntüle 49457
Ben tekrar denedim fakat yine olmuyor fotoğraf çekme ekranı açıyorum çekiyorum fakat telefon sonra gelmiyor ama mouse mod açık kalıyor öyle bir sorun var.
Ben tekrar denedim fakat yine olmuyor fotoğraf çekme ekranı açıyorum çekiyorum fakat telefon sonra gelmiyor ama mouse mod açık kalıyor öyle bir sorun var.