Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF

Yetkili Olmak İstiyorum gDev Script & More : FiveM ve Script Geliştiriciliğinde Uzman Çözüm Ortağınız

ofarug

Üye
FT Kullanıcı
Web sitesi
gooddevs.tebex.io

🎯 Sunucunuzu Good Development Tadıyla Tanıştırın
Topluluğunuza farkı hissettirin. Efsane scriptler, kusursuz optimizasyonlar ve benzersiz çözümlerle karşınızdayız.
Bu sadece bir Development değil.
Bu Good Development.

GD_PNG#1.png

💼 gDev Script & More – FiveM Geliştiriciliğinde Uzman Çözüm Ortağınız​

gDev Script & More olarak biz sadece kod yazmıyoruz; biz sunucunuza karakter katıyoruz. Yeni bir RP girişimi ya da kalabalık bir topluluğun yöneticisi olun fark etmez — sizin için en iyi çözümleri Good Development farkıyla sunuyoruz.

🔧 Hizmetlerimiz:​

➤ Özel Script Geliştirme & Optimize Etme
İster ufak bir ayar, ister sıfırdan bir sistem olsun; Lua, HTML, CSS, JS fark etmez — ne hayal ettiysen, geliştiririz.

➤ Sunucu Yönetimi & Performans Artırımı
FPS düşüşü mü? Donma mı? Biz geliriz, analiz ederiz, düzeltiriz. Sunucunuzu güçlendiririz.

➤ Güvenlik & AntiCheat Sistemleri
Sunucunuzu korumak bizim işimiz. Özel config'ler, gelişmiş AntiCheat sistemleri ve Discord log botlarıyla her şey güvende.

➤ Tebex Üzerinden Özel Scriptler & İndirimler
Safezone, Anti-Troll, Notify gibi vazgeçilmez sistemleri uygun fiyatlarla sunuyoruz.

➤ Add-on Haritalar, Araçlar & Ses Paketleri
Sunucuna görsel ve işitsel kimlik kazandırmak istiyorsan, özel haritalar, araçlar ve ses paketleriyle fark yaratıyoruz.

➤ Hatasız Entegrasyon & Test Süreci
Script entegresi sonrası "acaba çalışacak mı?" dönemi bitti. Biz kurarız, test ederiz, çalıştığından emin oluruz.

✨ Neden Good Development?​

Çünkü geliştirme sadece teknik değil, aynı zamanda his meselesidir.
Her işe titizlikle yaklaşır, sizinle aynı hayali kurarız.
Bu işin adına biz Good Development diyoruz.

🚀 Misyonumuz: Kur, Yükselt, Sürdür​

Biz sadece sorun çözüp çekilmiyoruz.
Her gün daha iyiye gitmeniz için, sürekli destek veriyor ve sunucunuzu hep bir adım ileri taşıyoruz.

📥 İletişime Geçelim

Yapabileceğimiz çok daha fazla şey var.
🛒 Mağaza:
💬 Discord:
👥 Geliştiriciler: ofarug ofarug & mrt16 mrt16

🛒 Tebex Mağazamızdaki Popüler Ürünler:​

Bu sadece bir Development değil. Bu Good Development. 🔥

DF
Son düzenleme:
  • Biz sizin scriptlerinize veya FiveM Server'ınız için Geliştirici Hizmeti verebiliriz.
    Gurup Veya tekil olarak çalışmamız mümkün.

• Clientside / Serverside optimize işlemleri
  • Script Ekleme / Çıkarma
  • Add-on Map / Araç / add-on car sound / Ulaştırdığınız Scriptler
  • Belirli bir düzeyde sıfırdan script yazabiliriz.
  • İstediğiniz scriptlerin işleyişlerini istediğiniz seviyede değiştirebiliriz.
  • Fivem Server'ınız için işleri yoluna koyabilir, Hataları tespit edip fixleyebiliriz.
  • Discord Botu, Log Düzenlemesi, Sizi birazcık koruyacak bir AntiCheat Hizmeti verebiliriz.
  • Aklınıza gelebilecek ve dilediğiniz sorunu düzeltmek için Server'ınız Adına Çalışabiliriz.
  • Lua, Css, Html, Js gibi dillerde Düzeltmeler yapıp isteğinize göre (Bir noktaya kadar) Script yazabiliriz.

Detaylı bilgi için lütfen Discord'umuzu ziyaret edin. İyi çalışmalar.
+rep

DF
+ref Diarp, raWenrp , BoSs RP , Dob RP , myThrp , Age's Han RP , EnsioV, vb.
+ref Paradoks Roleplay, WALRP , DiaRP S, FirstV, DetroitRP vb
+ref Benita Roleplay V1 , Alfheim Roleplay, Benita Roleplay V3, Boss Roleplay v2 vb

DF
Son düzenleme:
+rep
kaliteli developer işlerinde müthiş başarılı!

DF
+rep
Kaliteli Hizmet, Hızlı Çözümler. 3 Farklı sunucum için de kendilerinden hizmet aldım. Ayrıyetten tüm scriptlerini kullanıyorum. Normalde piyasayı bilmezken çok dolandırılan arkadaşım oldu fakat bu beylerle tanıştığımda hiç bir şüphem olmadı, kandırılmadım. Bu kadar kötü piyasada vizyonlu insan bulmak sevindirici. Teşekkürler, iyi çalışmalar.

DF
+rep
Kaliteli Hizmet, Hızlı Çözümler. 3 Farklı sunucum için de kendilerinden hizmet aldım. Ayrıyetten tüm scriptlerini kullanıyorum. Normalde piyasayı bilmezken çok dolandırılan arkadaşım oldu fakat bu beylerle tanıştığımda hiç bir şüphem olmadı, kandırılmadım. Bu kadar kötü piyasada vizyonlu insan bulmak sevindirici. Teşekkürler, iyi çalışmalar.
+Ref 🖤

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//