Sürekli LOWRP dönen sunuculardan sıkılmadın mı? Birbirinden benzersiz scriptler ile, P2W olmadan, sadece rol kaliteniz ile güç elde edebileceğiniz bir sunucuda oynamak istiyorsanız; KALİTELİ VE DENEYİMLİ YÖNETİM EKİBİ İLE BİRLİKTE, Sizde Güzel Roller İçerisinde Bulunmak İçin discord kanalımıza gelip hızlı bir şekilde başlayabilirsiniz
İlk olarak sunucu hakkında teknik bilgi verin.
GoldV Hızlı yönetim ekibiyle sorunlarınız çok hızlı bir şekilde sonuç bulup rol zevkinizi kaçırmadan oynıyabilirsiniz 256 maximum oyuncu kapasitesiyle optimizasyon sorunu olmadan güzel roller çevire bilirsiniz
Ardından sunucunuzdan bahsedin.
Ekonomimiz harddır Legal Olarak genel mesleklerimiz mevcuttur illeggal olarak aklınıza gelebilicek her şey tam olarak vardır. Serverımız realistic rol kalitesi şeklinde ilerlemektedir.
Son olarak iletişim bilgileri.
discord.gg/goldv
İlk olarak sunucu hakkında teknik bilgi verin.
GoldV Hızlı yönetim ekibiyle sorunlarınız çok hızlı bir şekilde sonuç bulup rol zevkinizi kaçırmadan oynıyabilirsiniz 256 maximum oyuncu kapasitesiyle optimizasyon sorunu olmadan güzel roller çevire bilirsiniz
Ardından sunucunuzdan bahsedin.
Ekonomimiz harddır Legal Olarak genel mesleklerimiz mevcuttur illeggal olarak aklınıza gelebilicek her şey tam olarak vardır. Serverımız realistic rol kalitesi şeklinde ilerlemektedir.
Son olarak iletişim bilgileri.
discord.gg/goldv