Selam arkadaşlar, konuyu uzatmayacağım FiveM indirdim orijinal Steam'den GTA 5'im var ve bildiğiniz gibi FiveM'i kurdum. Kurduktan sonra Rockstar ekranının açıldığı bölümde konu başlığındaki ve fotoğraftaki hatayı verdi. 2 seçenek sundu. Birisi Rockstar Games'ten çıkmak birisi de updatelemek. Ben de updatelemeye tıkladım doğal olarak fakat fotoğraftaki gibi kaldı. Şu an aralıksız 1 saattir dönüyor. Socail Club'ı falan sildim Launcher'i sildim baştan yükledim. FiveM'i de sildim baştan yükledim. NVIDIA'nın driverını son sürüme güncelledim, PC'yi kapatıp açtım. İnternetten araştırdım çözümü yok. İnternetimde de sorun yok. 150 MB internetim var. Herhangi bir menü falan açılmıyor sadece böyle dönüyor. İndirildiğine dair de bir görüntü yok. ChatGPT'ye sordum öyle bir çaresizlik siz düşünün. Arkadaşıma kurdurttum onda da aynı kalıyor. Böyle her şeyi eksiksiz yaptım Rockstar Launcher'e kendim manuel olarak girip ayarlardan da baktım sürümü, istediği sürüm fakat FiveM'den girince böyle diyor. İlk defa kuruyorum yardımcı olursanız sevinirim. Konuyla ilgili fotoğraflar: