Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Paket[GÜNCELLENDİ] [ÜCRETLİ] ATOMIK KASABA PAKETI | NEW QB KASABA PAKETI | TOWN LIFE
bu ne knk QWDLKMŞN WQLKWQJEL LKWQEJ LQWPO JKCDĞPSAKI DĞ*0PW*KQIJ EPOQWJE PIOQW EJHNQWP HNJEPIŞQWO EQW
Şunları gördükçe patlıyorum. Sonra diyorlar niye her konuyu kötülüyor & baltalıyor"sunuz".
Bunu diyen herkes için söylüyorum, bana 5k atın tx'ten qb kurup size vericem. Sonuçta bir emek olacak sql falan halledicem. 7.5K Atarsanız da Paketi Türkçe yaparım. ( ChatGPT )
bu ne knk QWDLKMŞN WQLKWQJEL LKWQEJ LQWPO JKCDĞPSAKI DĞ*0PW*KQIJ EPOQWJE PIOQW EJHNQWP HNJEPIŞQWO EQW
Şunları gördükçe patlıyorum. Sonra diyorlar niye her konuyu kötülüyor & baltalıyor"sunuz".
Bunu diyen herkes için söylüyorum, bana 5k atın tx'ten qb kurup size vericem. Sonuçta bir emek olacak sql falan halledicem. 7.5K Atarsanız da Paketi Türkçe yaparım. ( ChatGPT )
Piyasada en ucuza ben veriyorum. Türkçeleştirmenin üstüne de paket gunrp paketi olsun istiyorsan 2.5k'ya da onu yaparım. ( paket ismini pvp yapar bırakırım )