Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

GÜNLÜK PARA KAZANMA LİMİTİ

• Konbuyu başlatan Phoenix
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 18
  • Görüntüleme 2K

Phoenix

Üye
FT Kullanıcı
Discord
BloodMad#6186
İNSANLARI SOSYAL RP YE YÖNLENDİRMEK AMACI İLE BAZI SUNUCULARDA GÖRDÜĞÜM SCRİPTİ ARIYORUM

GÜNDE MESLEKLERDEN EN FAZLA BELLİ BİR MİKTARDA PARA KAZANIYORSUN ONUN DIŞINDA PARA KAZANAMIYORSUN BUNU NASIL YAPABİLİRİZ ?

DF
paylaşan arkadaş hobi mesleklere de nasıl entegre edeceğimizi söylerse hoş olur .

DF
keşke oyuncular sadece para kasmaya girmese, bu scriptle birlikte hergün limiti doldurup çıkacaklar biliyorum

DF
Konu taşındı

DF
++ Arkadaşlar bilen biri lütfen söylesin artık sunucuda para kazanmanın kolay olmasını istemiyorum

DF
ekonomiyi zorlaştırabilirsin
veya eşya, araç fiyatlarını arttırabilirsin para kolay kazanılsın istemiyorsan eğer yardım lazımsa ücretsiz bir şekilde seve seve yardımcı olurum
?????❤#3684

DF
ekonomiyi zorlaştırabilirsin
veya eşya, araç fiyatlarını arttırabilirsin para kolay kazanılsın istemiyorsan eğer yardım lazımsa ücretsiz bir şekilde seve seve yardımcı olurum
?????❤#3684
Reis her şey iyi hoşta ben bir para kazanma limiti koyup insanları farmdan uzaklaştırmak role döndürmek istiyorum

DF
Scripti olarak mı geçiyor emin misin ? Yoksa kod mu

DF
Herhalde bilen yok umarım en kısa zamanda bulabilriim

DF
İNSANLARI SOSYAL RP YE YÖNLENDİRMEK AMACI İLE BAZI SUNUCULARDA GÖRDÜĞÜM SCRİPTİ ARIYORUM

GÜNDE MESLEKLERDEN EN FAZLA BELLİ BİR MİKTARDA PARA KAZANIYORSUN ONUN DIŞINDA PARA KAZANAMIYORSUN BUNU NASIL YAPABİLİRİZ ?
birazdan paylaşıcam beklemede kal

DF
Tüm scriptlerde düzenlemektense para verme sistemi üzerinden yapılabilir.

DF
Mesela esx alt yapısında xPlayer.addMoney komutunu değiştirebilirsin.
Bir json veya table kullanarak oyunculara eklenen parayı kontrol edebilirsin ve böylece o limite geldiğinde artık daha fazla kazanç sağlıyamaz ve return değeri döndürür.

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//