Merhaba arkadaşlar, benim aradığım şey günlük veya belli bir saat aralığı ile meslek değiştirme limiti. Yani mesela ben saat 12.00 da mesleğimi değiştirdim, birdaha meslek değişimini en az 5 saat sonra yapabileyim. Bunu fivem forumunda da sordum bir arkadaş sağolsun cevapladı, söylediği şey mantıklı ve aslında işine hakim birisi için basit gibi duruyor ama ben daha önce hiç böyle birşey yapmadığım için nasıl yaparım nerden nasıl başlarım bilmiyorum. Acaba bu bahsettiğim eklentiyi, bu arkadaşın söylediği gibi veya kendine has yöntemlerle yapacak ve paylaşabilecek biri var mı? Heryerde aradım fakat böyle bir paylaşım yok. Eğer bu tarz bişey yapabilirseniz forumdaki diğer kullanıcılar içinde çok faydası dokunacağını düşünüyorum. Çünkü meslekler konusunda farklı planlar geliyor aklıma fakat bu meslek değiştirme sınır olmadığı için çok fazla abuse edilmeye müsait durumda oluyor. Bu meslek değiştirme sınırını ayarlayabilirseniz eğer birçok yeniliğinde önünü açacaktır diye düşünüyorum. Teşekkürler şimdiden.