Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cümleten Selamun Aleyküm Sevgili FivemTürk üyeleri. Öyle hud (can barı) için bakınırken sizin nasıl birşey tercih ettiğinizi merak ettim. Hangi hudu önerir ve seversiniz? sistemsel önde olması gerekli değil. Asıl göze hitap eden birşey olursa güzel olur.
Bazıları beğenmiyor ama şu yeni çıkan " codem hud " renkli ya da tamamen siyah hali çok hoş. 3 Farklı seçenek var. İsteyen istediğini kullanır. Foruma düşse alıp kullanırım başka hud aramam bile..
Bazıları beğenmiyor ama şu yeni çıkan " codem hud " renkli ya da tamamen siyah hali çok hoş. 3 Farklı seçenek var. İsteyen istediğini kullanır. Foruma düşse alıp kullanırım başka hud aramam bile..
almayı düşündün mü hiç acaba ?
işte fivem türkiyeyi bu bozuyor paralı bir scripti "ehehehe foruma düşsünde kulanak ya" çok hastalıklı bi düşünce amk bu
insanın emeğinin bedava bi şekilde paylaşılmasını bekliosun
vay amk
almayı düşündün mü hiç acaba ?
işte fivem türkiyeyi bu bozuyor paralı bir scripti "ehehehe foruma düşsünde kulanak ya" çok hastalıklı bi düşünce amk bu
insanın emeğinin bedava bi şekilde paylaşılmasını bekliosun
vay amk
? Yapılan işi görüyorum, emeği görüyorum. Her güzel şey gibi bu da bir gün düşecek sağa sola. Leakleyin & Dumplayın paylaşın demedim. Almayı düşünmedim de değil..