Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Soru Haritanın aşağisina atma

• Konbuyu başlatan ulubey
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 7
  • Görüntüleme 822

ulubey

Üye
FT Kullanıcı
Öncelikle s.a kendi kurduğum serverimde șöyle bir sıkıntı var kasaba sistemi olduğu için karakolda teleport oluşturdum fakat şehirdeki karakolun nezaret isinlarken haritanın aşağisina atıyor nasıl düzeltebilirim iyi forumlar..

DF
Z kordinatı ile alakalı bir sorun, bazı kordinat gösteren scriptlerde tam z kordinatını yazdığınızda bu sorun olabiliyor. Z kordinatının 1.0 fazlasını veya 1.0 eksiğini yazıp tekrar deneyin.

DF
Teleport yerlerini değiştiriyorum ama yine aynı maglesef ☹️

DF
hangi kordinat scriptini kullanıyorsunuz ?

DF
Kasabadan şehirdeki kararkolun içine ışınlanılmasından dolayı bilgisayarınızın renderlayamama veya geç rendarlama olayından kaynaklanıyor da olabilir.
vMenu de ki kordinat sistemi örnek veriyorum tp oluşturmak istediğiniz noktanın " Z " kordinatı 32.52 olarak gösteriyorsa bunu 31.52 veya 33.52 yaparak iki türlü deneyip sonuçlarını yazın ikisinden birisi mutlaka olacaktır çünkü alternatifi yoktur. ( püf nokta bu gibi olaylarda test etmenin mantığı şudur, map de ki yere göre değişir bazen bu değer azaldıkça veya arttıkça yukarı çıkar )

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//