Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba bir script arıyorum acaba varmıdır? hastaneye bir kayıt sistemi yapmak istiyorum mesela yaralıyı birisi getirince e tuşuna basınca hastaneye kayıt yapacak sonra kayıt yapınca hastane içindeki yatağa yatırıp tedavi edecek
merhaba bir script arıyorum acaba varmıdır? hastaneye bir kayıt sistemi yapmak istiyorum mesela yaralıyı birisi getirince e tuşuna basınca hastaneye kayıt yapacak sonra kayıt yapınca hastane içindeki yatağa yatırıp tedavi edecek
Yolunu gösterebilirim.1 tane LSPD Form scripti vardı araştrırısan bulursun.Onun sadece textlerini değiştirip.Hastane Ameliyat Sahnesi ile entegre edebilirsin.
hastane ameliyat sahnesi için bir script bir şey var mı peki onu nasıl yapabilirim ameliyat sahnesi olmasada olur direk başvuruya bir tuş ile basınca yatağa yatırıp tedavi edicek 5 10 saniye o kadar