Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hazır olarak esx_policejob'u paylaşabilirim isteyen olursa bu arada yetkili bir arkadaş konunun ismini HAZIR GPS SİSTEMLİ POLİCEJOB diye değiştirirse çok güzel olur .
Bu kadar kolay bir şey için uzun süre uğraşmak benim acemiliğimi gösterir fakat bu işi tamamalamak da bir başarıdır diyorum ve düzenlediğim esx_policejob scriptini insanlarda benim gibi uğraşmasın diye hazır olarak paylaşayım dedim
Reis benim attığımda çalışıyor sanırım yanlış anlaşılma oldu benim attığım linkteki policejob sorunsuz çalışıyor gps i de entegreledim hem item olarak hem /gpsac /gpskapat olarak hazır olarak da paylaştım. Senin attığında benim attığımıda kullanabilir kullanıcılarımız
Reis benim attığımda çalışıyor sanırım yanlış anlaşılma oldu benim attığım linkteki policejob sorunsuz çalışıyor gps i de entegreledim hem item olarak hem /gpsac /gpskapat olarak hazır olarak da paylaştım. Senin attığında benim attığımıda kullanabilir kullanıcılarımız