Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

HAZIR GPS SİSTEMLİ POLİCEJOBMALUM SUNUCU GPS SİSTEMİ

Phoenix

Üye
FT Kullanıcı
Discord
BloodMad#6186
Malum sunucunun gps sistemi lazım elinde olan var mı ?

/gpsac
/gpskapat ile açılıp bi kod girilip haritada gözüken cinsten bi script arıyorum

DF
Hazır olarak esx_policejob'u paylaşabilirim isteyen olursa bu arada yetkili bir arkadaş konunun ismini HAZIR GPS SİSTEMLİ POLİCEJOB diye değiştirirse çok güzel olur .

DF
Bu kadar kolay bir şey için uzun süre uğraşmak benim acemiliğimi gösterir fakat bu işi tamamalamak da bir başarıdır diyorum ve düzenlediğim esx_policejob scriptini insanlarda benim gibi uğraşmasın diye hazır olarak paylaşayım dedim :D

LİNK :

DF
Bi dene bakalım bunu komutlar /gpsac /gpskapat üzerinde gps olması gerek.

Reis benim attığımda çalışıyor sanırım yanlış anlaşılma oldu :D benim attığım linkteki policejob sorunsuz çalışıyor gps i de entegreledim hem item olarak hem /gpsac /gpskapat olarak hazır olarak da paylaştım. Senin attığında benim attığımıda kullanabilir kullanıcılarımız

DF
Reis benim attığımda çalışıyor sanırım yanlış anlaşılma oldu :D benim attığım linkteki policejob sorunsuz çalışıyor gps i de entegreledim hem item olarak hem /gpsac /gpskapat olarak hazır olarak da paylaştım. Senin attığında benim attığımıda kullanabilir kullanıcılarımız
Ha pardon gece 1.30 civarı bu sistemi istemişsin ama kendin bulmuşsun ben yanlış anlamışım kusura bakma. :)

DF
Ha pardon gece 1.30 civarı bu sistemi istemişsin ama kendin bulmuşsun ben yanlış anlamışım kusura bakma. :)
Yok sıkıntı yok sonrasında kendim yapabildim insanlarda yapmakla uğraşmasın diye hazır halini paylaştım

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//