Heaven Roleplay Yakında Açılıyor!
Konzi#7309
2014 yılında mta platformu üzerinde 3 farklı sistem olan HeavenDayz HeavenFreeroam HeavenRoleplay sunucularını açıp 2018 yılına kadar önderlik ettim. Şuan aynı işi Fivem üzerinde yürütmeyi planlıyorum, Ancak bana yardım edecek yetkili arkadaşlara ihtiyacım var.
Sunucumuzda yetkili olup, aktif olarak ilgilenen ve işini düzgün yapan kişiler yönetim tarafından belirlenecek ve bağışlardan gelen miktarın belli bir kısmı belirlenen kişiler arasında komisyon olarak bölüştürülecektir.
LSPD LSSD LSMS GANG VE AİLE ALIMLARIMIZ AÇIKTIR.
Legal Meslekler
• Burger satış
• Balıkçılık
• Madencilik
• Avcılık
• Karpuz toplama
• Mantar toplama
• Taco
• Temizlik
• Terzi
• Odunculuk
İllegal Meslekler
• Kokain
• Weed
• Meth
• Üzüm
• Rolex ticareti
• Araç parçalama
Soygunlar
• Atm soygunu
• Banka soygunu
• Denizaltı soygunu
• Ev soygunu
• Kuyumcu soygunu
• Vezne soygunu
• Market soygunu
Oyuncuların yaratabildiği meslekler
Benzinlik Sistemi
Sunucudaki tüm benzinlikler satın alınabiliyor. Aynı zamanda benzinliğinize benzin doldurup sunucudaki diğer oyunculara istediğiniz fiyattan satış yapabiliyorsunuz (max litre fiyatı =10$)
Aynı zamanda benzinliğinizi geliştirerek, benzini daha ucuza ve tek seferde daha fazla alabilmeniz mümkün.
Benzinliğinizden hiç alışveriş olmazsa, benzin ihraç ederek para kazanabilirsiniz.
uyarı: Benzinliğinizde benzininiz biterse 48saat içerisinde benzin getirtmezseniz benzinliğiniz elinizden alınıyor.
Market Sistemi
Aynı benzinlik sisteminde olduğu gibi belirlenen bazı marketlerde satın alınabiliyor, ve marketinizdeki ürün stoklarını doldurmanız gerekiyor ve diğer oyunculara sizin yerinize stok doldurması için maaşlı olarak iş verebiliyorsunuz.
Scriptler
Vip Paneli
panel içerisinde
silah menüsünde: Silahların desenini değiştirme
Araç menüsünde: Araç temizleme, plaka rengi değiştirme, xenon far yapma( tüm xenon far renkleri mevcut)
Ped menüsünde: İstediğiniz pedi alabilme ( Rolleri bölecek ped almak yasaktır!)
Obje menüsünde: Sandalye masa gibi objeler yaratıp kaldırma. (piknik rolü vb.)
Aydınlatma menüsünde: Gece karanlık olduğunda çevreyi bir miktar aydınlatma.
Tekne Galerisi
Sunucunun p2w olmaması açısından sadece donate olarak değil oyun içerisinde de alınabilen tekne galeri sistemi
Helikopter&Uçak Galerisi
Sunucunun p2w olmaması açısından sadece donate olarak değil oyun içerisinde de alınabilen hava araçları galeri sistemi.
Kasa sistemi
Bağış olarak satılacak ve bazı etkinliklerde kullanılacak sistem. Para kasası, silah kasası, item kasası vb.
İllegal Ada
İllegal işlerin döneceği mekan. (sunucuda 2 adet black market vardır 1 tanesi ada içerisindedir ve ana karadaki black markete göre daha ucuzdur.)
Kiralanabilir Apart Sistemi
Motel haricinde ev kiralayabilmek mümkün, evinize ait kasanız bulunmakta. evi çıkarken kilitlemezseniz diğer oyuncular tarafından kasanız hacklenerek soyulabiliyor.
Aktif LSPD memurları sistemi
Diğer scriptler
• Metalı Kaykay
• Akıllı saat
• Crypto para alım satım
• Drone sistemi
Malikaneler
Bunlara ilave olarak satılık bar ve club vardır. market sistemi ile sahiplendirilecektir.
Yetkililere özel web sitesi üzerinden kontrol vardır.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Konzi#7309
2014 yılında mta platformu üzerinde 3 farklı sistem olan HeavenDayz HeavenFreeroam HeavenRoleplay sunucularını açıp 2018 yılına kadar önderlik ettim. Şuan aynı işi Fivem üzerinde yürütmeyi planlıyorum, Ancak bana yardım edecek yetkili arkadaşlara ihtiyacım var.
Sunucumuzda yetkili olup, aktif olarak ilgilenen ve işini düzgün yapan kişiler yönetim tarafından belirlenecek ve bağışlardan gelen miktarın belli bir kısmı belirlenen kişiler arasında komisyon olarak bölüştürülecektir.
LSPD LSSD LSMS GANG VE AİLE ALIMLARIMIZ AÇIKTIR.
Legal Meslekler
• Burger satış
• Balıkçılık
• Madencilik
• Avcılık
• Karpuz toplama
• Mantar toplama
• Taco
• Temizlik
• Terzi
• Odunculuk
İllegal Meslekler
• Kokain
• Weed
• Meth
• Üzüm
• Rolex ticareti
• Araç parçalama
Soygunlar
• Atm soygunu
• Banka soygunu
• Denizaltı soygunu
• Ev soygunu
• Kuyumcu soygunu
• Vezne soygunu
• Market soygunu
Oyuncuların yaratabildiği meslekler
Benzinlik Sistemi
Sunucudaki tüm benzinlikler satın alınabiliyor. Aynı zamanda benzinliğinize benzin doldurup sunucudaki diğer oyunculara istediğiniz fiyattan satış yapabiliyorsunuz (max litre fiyatı =10$)
Aynı zamanda benzinliğinizi geliştirerek, benzini daha ucuza ve tek seferde daha fazla alabilmeniz mümkün.
Benzinliğinizden hiç alışveriş olmazsa, benzin ihraç ederek para kazanabilirsiniz.
uyarı: Benzinliğinizde benzininiz biterse 48saat içerisinde benzin getirtmezseniz benzinliğiniz elinizden alınıyor.
Market Sistemi
Aynı benzinlik sisteminde olduğu gibi belirlenen bazı marketlerde satın alınabiliyor, ve marketinizdeki ürün stoklarını doldurmanız gerekiyor ve diğer oyunculara sizin yerinize stok doldurması için maaşlı olarak iş verebiliyorsunuz.
Scriptler
Vip Paneli
panel içerisinde
silah menüsünde: Silahların desenini değiştirme
Araç menüsünde: Araç temizleme, plaka rengi değiştirme, xenon far yapma( tüm xenon far renkleri mevcut)
Ped menüsünde: İstediğiniz pedi alabilme ( Rolleri bölecek ped almak yasaktır!)
Obje menüsünde: Sandalye masa gibi objeler yaratıp kaldırma. (piknik rolü vb.)
Aydınlatma menüsünde: Gece karanlık olduğunda çevreyi bir miktar aydınlatma.
Tekne Galerisi
Sunucunun p2w olmaması açısından sadece donate olarak değil oyun içerisinde de alınabilen tekne galeri sistemi
Helikopter&Uçak Galerisi
Sunucunun p2w olmaması açısından sadece donate olarak değil oyun içerisinde de alınabilen hava araçları galeri sistemi.
Kasa sistemi
Bağış olarak satılacak ve bazı etkinliklerde kullanılacak sistem. Para kasası, silah kasası, item kasası vb.
İllegal Ada
İllegal işlerin döneceği mekan. (sunucuda 2 adet black market vardır 1 tanesi ada içerisindedir ve ana karadaki black markete göre daha ucuzdur.)
Kiralanabilir Apart Sistemi
Motel haricinde ev kiralayabilmek mümkün, evinize ait kasanız bulunmakta. evi çıkarken kilitlemezseniz diğer oyuncular tarafından kasanız hacklenerek soyulabiliyor.
Aktif LSPD memurları sistemi
Diğer scriptler
• Metalı Kaykay
• Akıllı saat
• Crypto para alım satım
• Drone sistemi
Malikaneler
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Bunlara ilave olarak satılık bar ve club vardır. market sistemi ile sahiplendirilecektir.
Yetkililere özel web sitesi üzerinden kontrol vardır.
Ekli dosyalar
Son düzenleme: