dacroon Üye FT Kullanıcı Katılım 3 yıl 11 ay 19 gün Mesajlar 40 14 Kas 2021 #1 soldaki veritabanını düşür diyince bu hatayı alıyorum yardım edermsiniz
Alperenn Üye FT Kullanıcı Katılım 5 yıl 1 ay 18 gün Mesajlar 587 Discord Alperen#5363 14 Kas 2021 #2 Merhaba, Konunuzu yanlış kategoriye açtığınızdan dolayı tarafımca taşıma işlemi uygulanmıştır. İyi Forumlar Dilerim , Saygılarımla..
Merhaba, Konunuzu yanlış kategoriye açtığınızdan dolayı tarafımca taşıma işlemi uygulanmıştır. İyi Forumlar Dilerim , Saygılarımla..
d0shext Üye Yasaklandı FT Kullanıcı Katılım 3 yıl 7 ay 24 gün Mesajlar 142 Discord d0sh ext#2240 14 Kas 2021 #3 Sol tarafta kayıtlı olan infinity tablosunu açıp güncel ss atarmısınız?
dacroon Üye FT Kullanıcı Katılım 3 yıl 11 ay 19 gün Mesajlar 40 15 Kas 2021 #4 d0shext' Alıntı: Sol tarafta kayıtlı olan infinity tablosunu açıp güncel ss atarmısınız? Genişletmek için tıkla ... tmm hallettim sorunun çözümü:sql den deil xampp in dosyalarından sildim o şekilde oldu
d0shext' Alıntı: Sol tarafta kayıtlı olan infinity tablosunu açıp güncel ss atarmısınız? Genişletmek için tıkla ... tmm hallettim sorunun çözümü:sql den deil xampp in dosyalarından sildim o şekilde oldu
SleekAssassin35 𝐅𝐈𝐕𝐄𝐌𝐓𝐔𝐑𝐊 Moderatör Katılım 4 yıl 10 ay 21 gün Mesajlar 2,193 Web sitesi oblivioncodetr.com Discord !!SleekAssassin35#6533 15 Kas 2021 #5 Merhaba, konu başlığı tarafımca cevaplandı olarak değiştirilmiştir. İyi Forumlar Dilerim , Saygılarımla..
Merhaba, konu başlığı tarafımca cevaplandı olarak değiştirilmiştir. İyi Forumlar Dilerim , Saygılarımla..