A ahmetucar Üye FT Kullanıcı Katılım 4 yıl 4 ay Mesajlar 13 19 May 2022 #1 Database başlatmaya çalıştığımda böyle bir hata alıyorum nedenini çözemedim bu işlerde yeniyim kendimi geliştirmeye çalışıyorum yardımcı olurmusunuz Ekli dosyalar unknown (5).png 908 KB · Görüntüleme: 106
Database başlatmaya çalıştığımda böyle bir hata alıyorum nedenini çözemedim bu işlerde yeniyim kendimi geliştirmeye çalışıyorum yardımcı olurmusunuz
S squeatyd Üye FT Kullanıcı Katılım 2 yıl 6 ay 22 gün Mesajlar 10 11 Ocak 2023 #2 bendede çıkıyor nasıl düzeltildiğini buldunmu acaba ?
atiysu Üye FT Kullanıcı Katılım 4 yıl 22 gün Mesajlar 294 11 Ocak 2023 #3 squeatyd' Alıntı: bendede çıkıyor nasıl düzeltildiğini buldunmu acaba ? Genişletmek için tıkla ... Zaten olan bir table'ın üzerinde tekrar eklemeye çalışıyorsun, orada duplicate entry yazan kısmı bulup sil ve tekrar dene
squeatyd' Alıntı: bendede çıkıyor nasıl düzeltildiğini buldunmu acaba ? Genişletmek için tıkla ... Zaten olan bir table'ın üzerinde tekrar eklemeye çalışıyorsun, orada duplicate entry yazan kısmı bulup sil ve tekrar dene