- Discord
- ryna#0101
Sunucu Adı :Hera Roleplay
Yaş Sınırlaması :+16
İstediğiniz Günlük Online Süre :5-6 saat.
Aradığınız Özellikler :+300 Fivem saati. İyi bir oyun ve rol tecrübesi.
İletişim Adresi (Discord, Skype vb.) :
Diğer / Ek :
15 kişiden fazla bir ekibiniz bulunuyorsa ve bir teşkilatı almak istiyorsanız;
Direkt olarak tüm ekibinizle discord adresimize gelin kayıttaki arkadaşlarımız konuyla ilgili yardımcı olacaklardır. Başvuracak bütün arkadaşlar için diyoruz LSPD | EMS teşkilatlarının başında yönetim ekibi olacaktır eğer sunucuya gerçekten çok iyi bir şekilde değer veren kişiler olursa ya yönetim kadrosuna ya da teşkilatların başına geçirmeyi planlıyoruz ama bu zamana kadar yönetim ekibimiz kalacaktır.
Tam olarak aradığımız ekip Staff ekibidir. Eğer discord adresimize gelirseniz veya bana ulaşırsanız sunucumuzu erkenden gezme şansına erişebilirsiniz script bitmiş durumdadır. i9 9900K işlemci 8 core ve 10 GB ram değerlerine sahibiz.
Yaş Sınırlaması :+16
İstediğiniz Günlük Online Süre :5-6 saat.
Aradığınız Özellikler :+300 Fivem saati. İyi bir oyun ve rol tecrübesi.
İletişim Adresi (Discord, Skype vb.) :
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Kişisel discord adresim: ryna#0104Diğer / Ek :
15 kişiden fazla bir ekibiniz bulunuyorsa ve bir teşkilatı almak istiyorsanız;
Direkt olarak tüm ekibinizle discord adresimize gelin kayıttaki arkadaşlarımız konuyla ilgili yardımcı olacaklardır. Başvuracak bütün arkadaşlar için diyoruz LSPD | EMS teşkilatlarının başında yönetim ekibi olacaktır eğer sunucuya gerçekten çok iyi bir şekilde değer veren kişiler olursa ya yönetim kadrosuna ya da teşkilatların başına geçirmeyi planlıyoruz ama bu zamana kadar yönetim ekibimiz kalacaktır.
Tam olarak aradığımız ekip Staff ekibidir. Eğer discord adresimize gelirseniz veya bana ulaşırsanız sunucumuzu erkenden gezme şansına erişebilirsiniz script bitmiş durumdadır. i9 9900K işlemci 8 core ve 10 GB ram değerlerine sahibiz.