- Discord
- ExDF#8035
Selamlar Ben ExDF,
Normalde DevOps Uzmanı olarak çalışıyorum fakat hobi olarak Fivem ile de ilgileniyorum.
Yaklaşık olarak 3-4 Yıldır bu camiada çeşitli şeylerin satışını yapıyorum. Önceliğim sektörde güzel işlerin çıkması.
Diyeceklerimi kesinlikle ego olarak algılamayın fakat bazen dünya kadar paranız olsa dahi size bir şey satmak istemiyorsam satmam. Oluşturduğumuz bu pakette de aynı şeyler geçerli olacaktır. Topluluğunun cebini soymak isteyen, satın alıp resell yapmaya çalışacak kişilerden ziyade oyuncusuna değer verip farklı şeyler denemek isteyen ve bu fikir mülkiyetini koruyabilecek kişiler için satış yapacağız.
Normalde bu paketi yurtdışında satışını yapıyor ve yaklaşık olarak 8-9 aydır testlerini gerçekleştiriyorduk,
En son aldığımız değerler sonucunda +140 oyuncuda bir problem yaşamadık.
Paketin Test Edildiği/Satın alındığı ülkeler:
-Tayland
-Filipinler
-Fransa
-Almanya
-Japonya
Türkiye'de satışını yapmıyorduk fakat diğer geliştirici arkadaşım türkiye taraflı satışını açmak istediğini söyledi.
Haliyle artık türkiye satışlarımız da aktif durumdadır.
Şuanlık ESX Ox inventory sürümünü satıyoruz, yakın zamanda QBCore sürümünü de yayınlayacağız.
Paket İçeriği:
- Hogwarts ve büyücülük evrenine uygun kıyafet paketi
- Çeşitli Süpürge, asa ve araba modelleri
- Geniş hogwarts haritası + kendimizin portladığı bazı hogwarts legacy mapleri.
- Büyücülük evrenini konsept alan bir çok script.
Videolar(Tıkla):
Görseller:
+ Olarak Sunduğum Bazı Şeyler:
Satışını sunduğum sunucu sahiplerine JENKINS desteği de veriyorum.
Peki nedir bu jenkins?
Üstün körü bahsetmek gerekirse bir otomasyon yazılımıdır entegrasyon ve teslimatı kolaylaştırır.
Sunucunuza jenkins kurulduktan sonra belli başlı joblar oluşturularak git serverımıza bağlantısı sağlanır.
Daha sonrasında ise biz paketimizde bir güncelleme yaptıysak bu sizlere otomatik olarak iletilir.
Masaüstünüzde ise update-XX.XX.2024.txt adı altında bir dosya oluşturularak size not bırakılır.
Böylece tüm güncellemeleri anında teslim alabilir, güncellemelerin içeriğine göz atabilirsiniz. Ayrıca bize herhangi bir VPS/VDS şifresi vermenize gerek kalmaz. Tüm süreç bir otomasyonla yönetilir.
(Şuanda bu sistem deneysel olarak anlaştığımız bir kaç sunucu ile çalışıyor)
Fiyat: 1200€
Normalde DevOps Uzmanı olarak çalışıyorum fakat hobi olarak Fivem ile de ilgileniyorum.
Yaklaşık olarak 3-4 Yıldır bu camiada çeşitli şeylerin satışını yapıyorum. Önceliğim sektörde güzel işlerin çıkması.
Diyeceklerimi kesinlikle ego olarak algılamayın fakat bazen dünya kadar paranız olsa dahi size bir şey satmak istemiyorsam satmam. Oluşturduğumuz bu pakette de aynı şeyler geçerli olacaktır. Topluluğunun cebini soymak isteyen, satın alıp resell yapmaya çalışacak kişilerden ziyade oyuncusuna değer verip farklı şeyler denemek isteyen ve bu fikir mülkiyetini koruyabilecek kişiler için satış yapacağız.

Normalde bu paketi yurtdışında satışını yapıyor ve yaklaşık olarak 8-9 aydır testlerini gerçekleştiriyorduk,
En son aldığımız değerler sonucunda +140 oyuncuda bir problem yaşamadık.
Paketin Test Edildiği/Satın alındığı ülkeler:
-Tayland
-Filipinler
-Fransa
-Almanya
-Japonya
Türkiye'de satışını yapmıyorduk fakat diğer geliştirici arkadaşım türkiye taraflı satışını açmak istediğini söyledi.
Haliyle artık türkiye satışlarımız da aktif durumdadır.
Şuanlık ESX Ox inventory sürümünü satıyoruz, yakın zamanda QBCore sürümünü de yayınlayacağız.
Paket İçeriği:
- Hogwarts ve büyücülük evrenine uygun kıyafet paketi
- Çeşitli Süpürge, asa ve araba modelleri
- Geniş hogwarts haritası + kendimizin portladığı bazı hogwarts legacy mapleri.
- Büyücülük evrenini konsept alan bir çok script.
Videolar(Tıkla):
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Görseller:
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
+ Olarak Sunduğum Bazı Şeyler:
Satışını sunduğum sunucu sahiplerine JENKINS desteği de veriyorum.
Peki nedir bu jenkins?
Üstün körü bahsetmek gerekirse bir otomasyon yazılımıdır entegrasyon ve teslimatı kolaylaştırır.
Sunucunuza jenkins kurulduktan sonra belli başlı joblar oluşturularak git serverımıza bağlantısı sağlanır.
Daha sonrasında ise biz paketimizde bir güncelleme yaptıysak bu sizlere otomatik olarak iletilir.
Masaüstünüzde ise update-XX.XX.2024.txt adı altında bir dosya oluşturularak size not bırakılır.
Böylece tüm güncellemeleri anında teslim alabilir, güncellemelerin içeriğine göz atabilirsiniz. Ayrıca bize herhangi bir VPS/VDS şifresi vermenize gerek kalmaz. Tüm süreç bir otomasyonla yönetilir.
(Şuanda bu sistem deneysel olarak anlaştığımız bir kaç sunucu ile çalışıyor)
Fiyat: 1200€