Öncekikle herkese merhabalar.Uzun zamandır üzerinde çalıştığım paketi satışa çıkarmaya karar verdim.Paket full fixtir.Herhangi bir hata durumunda destek sağlıyorum.Envanter disctir full fixtir.Telefon gcphonedur cssiyle oynanmştır.Rolex satış sistemi,npc gang sistemi mesleğe entegreli,pd drone vespucci pd özel çelik yelekler,pillbox hastahane,full fix f3 menü,merkez bankası soygunu kuyumcu soygunu market soygunu vardır.Gym,madencilik ubercilik odunculuk galericilik mekanikçilik vardır.
Fivem camiasında gerçekten scriptlerin nasıl değerlendiğini az çok hepimiz biliyoruz . Bu durum karşısında elimden geldiğince bugsuz ve oyuncuların gözde scriptleri olanları seçerek oyuncuya ve satış yapacağım kişiye en iyisi için uğraştım burada verdiğim detaylar görecekleriniz yarısı bile değildir.
Çok fazla görsel ekleyerek yormak istemiyorum paketi özel olarak gösterip tanıtabilirim Daha fazla bilgi almak için Hope#0006
Fivem camiasında gerçekten scriptlerin nasıl değerlendiğini az çok hepimiz biliyoruz . Bu durum karşısında elimden geldiğince bugsuz ve oyuncuların gözde scriptleri olanları seçerek oyuncuya ve satış yapacağım kişiye en iyisi için uğraştım burada verdiğim detaylar görecekleriniz yarısı bile değildir.
Çok fazla görsel ekleyerek yormak istemiyorum paketi özel olarak gösterip tanıtabilirim Daha fazla bilgi almak için Hope#0006
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.