Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
YardımIBAN verisini karakteri oluştururken users tablosuna eklemiyor
Merhabalar, üzerinde uğraştığım pakette BetterBank scriptini kullanıyorum ama nedense sunucuya sıfırdan girerken jsfour-register scriptiyle kayıt olunca IBAN verisine 0 değerini atıyor databaseden ancak kendim elimle tek tek her bir kullanıcıya IBAN verisi eklersem oluyor.
Merhabalar, üzerinde uğraştığım pakette BetterBank scriptini kullanıyorum ama nedense sunucuya sıfırdan girerken jsfour-register scriptiyle kayıt olunca IBAN verisine 0 değerini atıyor databaseden ancak kendim elimle tek tek her bir kullanıcıya IBAN verisi eklersem oluyor. Ekli dosyayı görüntüle 67002
Betterbank içerisinde iban i olusturdugu bir yer olmasi gerek, orayi bularak sorunun kaynagini da bulabilirsin.
Büyük ihtimal bir kontrolden dolayi iban vermek yerine 0 yapiyor veya db de default olarak 0 yaptiysan ve betterbak herhangi bir bilgi göndemriyorsa o zaman default olan 0 i yazdiriyordur.