Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF

[İFTİRA] By FERLO

Zhenya

Üye
FT Kullanıcı
3 yıl 5 ay ve 1 gündür bu forumda 1 tane uyarı bile almamış bir üye olarak yetkililerden ferlo13377 ferlo13377 hakkında gerekli yaptırımı uygulamalarını rica ediyor ve bu şahsın bir iftiracı, anlaşmaya uyum sağlamayan ve hak yiyici bir kişi olduğunu belirtmek istiyorum. Kendisiyle hiç bir developer veya sunucu yönetim üyeleri ne bir işbirliği ne de bir alışveriş yapmamalarını öneriyorum çünkü kendisiyle tarafımca yapılan 1 haftalık bir anlaşma mevcuttu, bugün 6. günümüzdeydik ama bu yaşı küçük fivem faresi kendisine köle aradığı için verdiği 3-5 kuruş karşılığında bizleri satın aldığını zannediyor ve yaptığımız hizmetleri inkar ederek alenen sesli ortamda tarafıma haksız cümleler kuruyor saygısızlık yapıyor, çalıntı ğaket ve scriptler kullanıyor ve ben de dolayısıyla geriye kalan son 1 günlük hizmetini iptal edeceğimi, bu şartlar altında kendisiyle çalışmaya devam edemeyeceğimi söylüyorum sonra kendisi burada isim kötülüyor, hakkımızda dolandırıcı şeklinde atıflarda bulunuyor. Dolandırıcı olan kişi 1 haftalık anlaşmanın 6. gününde hizmetini sonlandırmaz bu 1 ! Geliştiricilik konusunda şikayetin ve iftiraların eğer gerçek olsaydı yine 6 günü beklemezdin ve son günün hizmetini de almak için yalvarmazdın bu 2 ! Eğer özür mesajı yayınlamazsan veya tarafıma açtığın haksız konuyu sonlandırmazsan hakkında kanıtlı olan diğer bilgilendirmelerimde tarafımca paylaşılacak + olarak hakkında hakaretlerinle alakalı yasal işlem başlatacağım bu da 3 !

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap