- Discord
- rexion_1243
Size şunu belirtmek istiyorum. böyle kişilerle muhattap dahi olmayın. (SONDAKİ TÜM SSLERE BAKIN) tehdit etme , sms bomber , kişisel verileri paylaşmak başka ne suç varsa
Yaklaşık 2 haftadır seninle uğraşmaktan sıkıldık. yeterince ilgini almadın sanırım ? bunada cevap verecek g** yok sende. Dolandırıcı iftirası atmadığın adam kalmadı milleten boş yere iade istedin ve ne yazıkki aldın ama hala prim kasmaya çalışıyorsun. İki gün önce bana dava edicem diyen adam şimdi beni engelliyor korkusundan Böyle insanlardan bıktım artık. Millete rat attığını sanıyorsun ama atamıyorsun. sunucu patlattım diyorsun boş beleş işler o sunucuyu ben kapattırdım. Sana bir developer hizmeti verdik ama 700 tl iade etmedik diye açmadığın forum kalmadı. İnsanlar senden geçerli bir kanıt istiyor ama sende hiç bir b*k yok. sen harbiden şizofren bir manyaksın. Sunucu açacaksın yanındaki adam bile sana s*ktri çekiyor.
Sen harbiden şizofren hastası olan bir manyaksın. yaptıklarından korktugumuzu sanıyorsun ama hiç babamı arayabilecek cesaret varmıdır ki sende ? anca yazdıklarınla kendini avutursun. diğer forumda yazdıklarıma cevap bile veremedin. milletin dolandırıcı oldugunu iddia eden ama kendini bisey sanan bi bulgaristan , litvanya , danimarkada olan birisin . (iddia eden) Durmadan neye yazsan farklı bir ülkede olarak tanıtıyorsun kendini . İnsanlara adım oguzhan diyorsun bakıyoruz bi yerde farklı yabancı isim attıgın parada farklı yabancı isim.
Sen harbiden sizofren manyagın tekisin. hep konuyu farklı yere getiriyorsun. Beni 700 tl dolandırdım diye dava edecektin kapıma polisleri gönderecektin ? ama şimdi engelliyorsun korkundan.
Böylelerini kâle bile almaya gerek yok. şimdi yine boş beleş cevaplar atacaksın. lütfen yaz beni dava et bile demeyecegim korkak bir p*ç çıktın çünkü. fotoğraflarım ile ne yapmayı düşünüyorsunki ? fotograflarımı annene göster belki beğenir yazarım.
tüm yaptıklarını aşağıda belirttim yorum sizin. (Gerçekten böylelerine bakmaya bile gerek yok engeli atın geçin anca boş boş konuşurlar yada sms bomber kullanırlar panelle sizi falan bulurlar iftira atarlar)