Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Soru İnventoryHud Script Hakkında

• Konbuyu başlatan exelds
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 10
  • Görüntüleme 1K

exelds

Üye
FT Kullanıcı
Merhaba, arkadaşlar acaba envanteri şu halden nasıl orjinal itemleri sürükleyerek kullandığımız haline getirebilirim bilen var mı? Bu bahsettiğim ikiside aynı script anladığım kadarıyla ama nasıl bu 2 şekli arasında değişiklik yapıyoruz anlamadım.

Eğer böyle birşey yoksa da şurdaki göründüğü gibi sağdaki second inventory sekmesini nasıl devre dışı bırakabilirim? Sadece normal envanter görünsün istiyorum bagaj kullanmak istemiyorum çünkü eklemeye çalıştım fakat ne yaptıysam çalışmıyor bagaj olayı. Arabanın yanına gidip envanteri açıyorum second inventory sürekli olarak unavailable. Varsa bilgisi olan bu konuda da yardımcı olabilirse çok sevirim. Bu konu elbet birçok kişinin merak ettiği birşeydir onlara da büyük yardımınız dokunmuş olur. Şimdiden teşekkürler

DF
Sanırım bu second inventory nin bagaj ile alakası yok değil mi? Çanta vs. sanırım. Bagaj scriptini kullanabiliyorum ama dediğim gibi hem bağaj açtığımda hemde normal envanterimi açtığımda sağ tarafta koca bir second inventory penceresi var. Bu second inventory bölümünü tamamiyle kapatmak-devre dışı bırakmak istiyorum.

DF
biraz beklerseniz daha sonra kodlarına bakayım size ileteyim.

DF
arkadaşlar halen çözüm bulamadım yardımcı olabilecek yokmu

DF
adresinden invetoryhud sisteminizi silip tekrar güncel olanını kurun sürüklenebilir hale gelecektir. Lakin 2.kısmı silme dediğinizde işe html dosyasının içine girmeni gerekiyor.

DF
adresinden invetoryhud sisteminizi silip tekrar güncel olanını kurun sürüklenebilir hale gelecektir. Lakin 2.kısmı silme dediğinizde işe html dosyasının içine girmeni gerekiyor.
teşekkürler envanteri sürüklenebilen haline getirdimde yan taraf çok gereksiz yer kaplıyor acaba onu devredışı bırakmamda yardımcı olabilecek biri var mı? Ben tek başıma uğraştım ama yapamadım, ayarları bozuluyor.

DF
Merhaba, arkadaşlar acaba envanteri şu halden nasıl orjinal itemleri sürükleyerek kullandığımız haline getirebilirim bilen var mı? Bu bahsettiğim ikiside aynı script anladığım kadarıyla ama nasıl bu 2 şekli arasında değişiklik yapıyoruz anlamadım.

Eğer böyle birşey yoksa da şurdaki göründüğü gibi sağdaki second inventory sekmesini nasıl devre dışı bırakabilirim? Sadece normal envanter görünsün istiyorum bagaj kullanmak istemiyorum çünkü eklemeye çalıştım fakat ne yaptıysam çalışmıyor bagaj olayı. Arabanın yanına gidip envanteri açıyorum second inventory sürekli olarak unavailable. Varsa bilgisi olan bu konuda da yardımcı olabilirse çok sevirim. Bu konu elbet birçok kişinin merak ettiği birşeydir onlara da büyük yardımınız dokunmuş olur. Şimdiden teşekkürler

Öncelikle aracın yanına gidip envanteri açarsanız tabii ki birşey olmaz. Aracın yanına gidip bagaj için bir tuş var ona basmanız gerek. Ve sağdaki kısmı kaldırmak istiyorsanız adımları takip edin.

esx_inventoryhud > html > locales > cs.js yada en.js yada fr.js artık hangisini kullanıyorsanız. Sonra bu satırı bulun:

Kod:
invLocale.secondInventoryNotAvailable = "İkinci envanter kullanılamıyor";

Bu satırı aşağıdaki satır ile değiştirin:

Kod:
invLocale.secondInventoryNotAvailable = "";

İşlem bu kadar. Ama yandaki boşluk hakkında yapabileceğim birşey yok.

DF
Teşekkürler ama yandaki boşluğu kapatmanın bir yolu yokmudur, gereksiz yere çok yer kaplıyor. Yardımcı olabilecek bi arkaş yok mu?

DF
esx_inventoryhud > html > css > ui.css den kurcalayarak belki yapabilirsiniz. (Kopyasını almayı unutmayın. Ne olur ne olmaz.)

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//