Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF

Paylaşım (İSRAFİL veya İSRAİL)'İN SCRİPTLERİ

Nasıl bi trol bu tam olarak LPSALKPAOO
adam sana açık açık anlatmış her şeyi ki böyle bir şey istemen bile saçma
beni keyine ortak etmiş babababa
ayrıca keyinde toplasan 3-5 sc vardı kullandığım
2 sinin ui parasını ben verdim yaptın sitende sattın :D
1 i de zaten safarin i dolandırıp aldığı rtx lunaparka çöktün forumda konusu var hala
keyi komple ben dizdim a-z ye kadar
ekstra olarak sana güzel bir parada ödedim paket yapman için ortada pakette yok
dua et senin gibi bir çarla uğraşmak istemediğim için o davanın üstünde durmadım sadece aldığım scleri almakla kalmazdım o tebexdeki kazancının 10 katını sana ödetirdim.

Kankam birincisi o konuda ben iade geçtim anlaştık sanada iade geçtim scriptlerini geri gönderdim lil dopedede iade geçtim anlaştık yani sonuç oılarak kimseyi yine dolandırmamış oldum herkes ile anlaşma sağlandı keyime ortak olma mevzusunda hiç açma boşver

DF
Kardeşim no zaaf ben publicten ts3ten geliyorum daha 9 10 yaşındayken cs 1.6'da zombi builder sunucusu yapıyordum jailbreak sunucusu yapıyordum o zamanlar illegal platform vardı hala var ama türeme doldu ben o yaşlarda açık hat satıyordum bence insanların beni çekememesi ve bana zarar vermeye çalışması kadar zevk veren birşey yok çünkü tek yapabildikleri bu. Bu zamana kadar evimin kapısına gelen bi allahın kulu olmadı tek yapabildiklerinin bu olması inan çok zevk verici
ne garip bi itiraf. helal olsun hayırlı satışlar kardeşim umarım hatlar patlamaz 1 ayda

DF
ya adez senmi diyon bok gibi scriptler diye daha kendi scriptinizdeki hatayı çözmeden sırf para kazanmak için v2 çıkartıyorsunuz tasarım değiştirip pamıydı böyle nopixel yan sanayide satıyorsunuz bide aynı scripti ohh önce kendine bak sırf bu piyasada bizden önce var olduğun için ünlüsün yoksa ben yada başka birisi olsaydı senden bi cacık olmazdı olmazda scriptin s'sinden anlamıyorsun millete para veriyor yaptırıyorsun tek üzüldüğüm 1 2'kya koskoca script yazanlardır arab müşterilere bi tane envanter kuruyorum 250 euro alıyorum o 1 2k'ya script yazan arkadaşlar bunu okuyorsa bence biraz akıllanın bu adama daha fazla para kazandırmayın yok ilerde yüzde ile çalışıcaz falan hepsi hikaye bence ben Haşim abi gille çalıştım (gfx) adamlar direkt olarak yüzde ile çalıştı sonuçta scripti yazan benim destek verecek olan benim hatta bide 2k verip scripti aynı gün yada yarın teslim istiyor bu adez

Ekli dosyayı görüntüle 104454

Benim scriptlerimin hepsi open source Jakrino diye yazsan heryerde bulursun zaten sanırım bulamamış :( cevap veremedi zavallı herif şimdi gelip beni tehdit mehdit eder şimdiden özür dilerim abi senden çok korkuyorum aman public infomla beni tehdit etme olurmu çok korkarım sonra XD

Ne leakledim diyorum cevap dahi veremiyor sonra git yaşıtlarınla takıl oluyor gelmiş burada grawiz'in sslerini atıyor ne eşşek adamsın la sen bi aynaya bak gel para bozdu senin kalıbını galiba
çok haklısın

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//