Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Soru item ekleme sorunu

blackkhawk

Üye
FT Kullanıcı
arkadaşlar qb paket kullanıyorum. Son zamanlarda eklediğim itemleri düzgün eklememe rağmen oyun içinde üstüme vermek istediğimde item yok diyor.

qb-core içine düzgünce yüklüyorum. daha öncede yükledim aynı şekilde veriyordu şuan vermiyor hangi itemi eklersem ekliyim lütfen destek.

NOT: Paketimde başka bir core bulunmamakta. CMD de herhangi bir hata bulunmamakta. Daha önce böyle birşey yoktu bir anda ortaya çıktı bu sorun.

DF
Konu uygun kategoriye taşınmıştır.

DF
arkadaşlar qb paket kullanıyorum. Son zamanlarda eklediğim itemleri düzgün eklememe rağmen oyun içinde üstüme vermek istediğimde item yok diyor.

qb-core içine düzgünce yüklüyorum. daha öncede yükledim aynı şekilde veriyordu şuan vermiyor hangi itemi eklersem ekliyim lütfen destek.

NOT: Paketimde başka bir core bulunmamakta. CMD de herhangi bir hata bulunmamakta. Daha önce böyle birşey yoktu bir anda ortaya çıktı bu sorun.
Hata ile alakalı bir iki tane görsel atabilir misiniz? Hangi ve ne tarz bir hata verdiğini öğrenmem gerekiyor.

DF
Database'ye doğru isimle kaydettiğinize emin misiniz? Bi kontrol edebilir misiniz?

evet hocam. kurduğum scriptin içinden shared'e eklenecek item isimleri hazır yazılmış, o şekilde hiç ellemeden ekliyorum gene vermiyor, kendim çalışan ve oyun içinde veren itemin kodunu kopyalayıp item ismini değiştirip yazıyorum bu sefer gene vermiyor. çok enteresan bir olay gerçekten kafayı yicem

DF
evet hocam. kurduğum scriptin içinden shared'e eklenecek item isimleri hazır yazılmış, o şekilde hiç ellemeden ekliyorum gene vermiyor, kendim çalışan ve oyun içinde veren itemin kodunu kopyalayıp item ismini değiştirip yazıyorum bu sefer gene vermiyor. çok enteresan bir olay gerçekten kafayı yicem
Database'ye eklediğiniz itemin satırını atar mısınız? Eğer ki şuan çözebilirsem çözeceğim yoksa yarın erkenden kalkıp çözmeye çalışıp yazacağım.

DF
Yarın satırı görürsem size geri dönüş sağlamaya çalışacağım. İyi forumlar :).

DF
Yarın satırı görürsem size geri dönüş sağlamaya çalışacağım. İyi forumlar :).

hocam bu aşağıda ki itemi veriyor;

["hifi"] = {["name"] = "hifi", ["label"] = "Boombox", ["weight"] = 100, ["type"] = "item", ["image"] = "hifi.png", ["unique"] = false, ["useable"] = true, ["shouldClose"] = true, ["combinable"] = nil, ["description"] = "Tree logs"},

fakat yukarda yazdığım itemin hemen alt satırında olan

["haberitem"] = {["name"] = "haberitem", ["label"] = "haberitem", ["weight"] = 100, ["type"] = "item", ["image"] = "haberitem.png", ["unique"] = false, ["useable"] = false, ["shouldClose"] = false, ["combinable"] = nil, ["description"] = "Some big burger brother"},

bu itemi ve sonrasındakileri vermiyor.

DF
hocam bu aşağıda ki itemi veriyor;

["hifi"] = {["name"] = "hifi", ["label"] = "Boombox", ["weight"] = 100, ["type"] = "item", ["image"] = "hifi.png", ["unique"] = false, ["useable"] = true, ["shouldClose"] = true, ["combinable"] = nil, ["description"] = "Tree logs"},

fakat yukarda yazdığım itemin hemen alt satırında olan

["haberitem"] = {["name"] = "haberitem", ["label"] = "haberitem", ["weight"] = 100, ["type"] = "item", ["image"] = "haberitem.png", ["unique"] = false, ["useable"] = false, ["shouldClose"] = false, ["combinable"] = nil, ["description"] = "Some big burger brother"},

bu itemi ve sonrasındakileri vermiyor.
İtemlerinizde foto bulunmakta mı yoksa ekler misiniz?

DF
çok garip bir problem. anlamadım gitti
İtemi vermeye çalıstığınızda sol üstte aldığınız hata veya notiyi ekran görüntüsü alıp atar mısınız?
hocam söyledim ya herhangi bir hata yok. sadece item yok diyor o kadar. teşekkür ederim yardımın için ama aynı soruları sorup duruyosun lütfen. Bilmiyorsan çözümü bilmiyorum demen yeterli. zaten açıkladığım şeyleri tekrar tekrar soruyosun :D

DF
çok garip bir problem. anlamadım gitti

hocam söyledim ya herhangi bir hata yok. sadece item yok diyor o kadar. teşekkür ederim yardımın için ama aynı soruları sorup duruyosun lütfen. Bilmiyorsan çözümü bilmiyorum demen yeterli. zaten açıkladığım şeyleri tekrar tekrar soruyosun :D
Dostum item yok dediği kısmı bana ss olarak atar mısın diyorum, sen bana aynı şeyleri soruyorsun diyorsun. Ben sana CMD'den vs bir şey at demedim. Noti varsa noti'yi at diyorum. Yardımcı olmayacağım daha da.

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//