Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Jakrino Adlı Kişi Tarafından 1000 Dolardan Fazla Dolandırıldım

qnxZort

Üye
FT Kullanıcı
Şikayetçi Olduğum üye : https://www.fivemturk.net/members/jakrino.87647/ Kendini Kuzey Soylu ve yaşım 18-19 diye tanıtan şahısın asıl ismi Muhammet Ahmet Haşim Deredir 16 yaşındadır.
Şikayet nedenim : 1. görselde de görüldüğü gibi beni baya darlıyor scriptleri ona göndermem için iyi hoş gönderiyorum sonra key ortağı oluyoruz ve ben keyi Adan Z ye kadar en iyi firmalardan dolduruyorum açacağım sunucuda LEAK Kullanmamak için. Kredi kartım ile 1000 dolarlık scriptler alıyorum iban ile aldıgım scleri saymıyorum bile plt, codem, 0resmon, ak4y ve wanexiadan olsun bunlardan da yüklü miktarda İBAN ile script ve kıyafet paketi aldım bunların hepsini jakrino adlı kişinin keyine almak zorunda kaldım çünkü kendi keyimde olan scleri ona atmıstyım, keyden ayrılana kadar sorun yoktu. Keyden ayrılmak istediğimi ve aldığım scritpleri bana atması gerektiğini söyledim kendisinin bunun hiç bir şekilde olmayacağını, canımı al paramı alma gibi sözlerde bulundu.
Annesinin bende telefon numarası vardı annesini aradım durumu anlattım konuşacağım dedi ama geri dönüş yapmadı xd.
Kendisini ve annesi Havva Dereyi 3 hafta önce savcılığa verdim kendisini dolandırıcılıktan annesini ise faturasız iş yapmaktan 2sinden de şikayetci oldum bu gün savcılığa gittim netice için adres tespiti yapılıyormuş dendi gerekli fotoğrafları aşağıda paylaşıyorum.
(ha birde ui alıp script yaptırdım sitesinde satması için falan fazla salağım galiba xd)

DF

Ekli dosyalar

• 1.PNG
    1.PNG
    95.9 KB · Görüntüleme: 100
  • 2.PNG
    2.PNG
    80.5 KB · Görüntüleme: 79
  • 3.PNG
    3.PNG
    133 KB · Görüntüleme: 78
  • 4.PNG
    4.PNG
    103 KB · Görüntüleme: 78
  • 6.PNG
    6.PNG
    301.7 KB · Görüntüleme: 77
  • 7.PNG
    7.PNG
    300.9 KB · Görüntüleme: 75
  • 8.PNG
    8.PNG
    106.6 KB · Görüntüleme: 69
  • 9.PNG
    9.PNG
    108.2 KB · Görüntüleme: 69
  • 10.PNG
    10.PNG
    100.5 KB · Görüntüleme: 67
  • 11.PNG
    11.PNG
    31.6 KB · Görüntüleme: 71
  • zort.PNG
    zort.PNG
    261 KB · Görüntüleme: 69
reis sende enai misin kendi scriptlerini ilk önce adamın keyine devredion sonra gidiyon yeni aldıgın scriptleri onun keyine alıyon

DF
QWDĞQWLDŞİQWLDŞQŞİD Bu çocukdan hala hizmet alan varmı şakamasınız ?

DF

Kusura bakmayın geç gördüm öncelikle kişisel bilgilerimi ihlal ettiği için arkadaşı kınıyorum ailemide dahil ettiği için çok ayıp etti. Öncelikle birisini dolandırabilmek için ondan birşey almam gerekir fakat ben senden birşey almadım aldığın o scriptleri ben sana al demedim sen kendin aldın taa 6 aydan önceki keyi birleştirme mevzusunda benim keyimde güzel birkaç birşey vardı onun için birleştirelim dedik hatta sen benim keyime gel demiştin bende sana "ben şanslı biriyim knk hergün çekiliş kazanıyorum ordan oraya aktarmayalım boşuna" dedim ki öylede oldu benim çekilişten kazandığım scriptleri istediğin gibi kullandın mağazamda sattığım 17 script ve 3 tane map hep elinin altındaydı bazılarını aktif olarak kullanıyordun para falan istemedim. Şimdi Keremin neden keyden ayrılmak istediği mevzusuna gelelim, onun aldığı scriptleri ve mapleri keyi kullanan başkalarıda kullandı ve arkadaş çıldırdı ben aldım böyle yaptım şöyle yaptım benim daha önceki keyimdeki insanlarda birsürü script aldılar mesela tema park önceki dolandırılma mevzusundaki adam bize lunapark vermişti sende onu paşa paşa kullandın ben o zaman adım kötüye çıkmasın diye adama iade geçtim yine aynı mevzu ben adama zorla bunu al keyime demedim kendisi kullanacaktı ve aldı sende kendin aldın ben sana aldırmadım keyi kiraladığımız için bi zahmet içindeki scriptleride diğer müşteriler kullansın zaten 1 müşteri var keyin biri benim birisi senindi diğerini sen boş bırakıyorsan ihtiyaca göre kiralıyordum sende hatta ikinci key lazım test serveri açıcam dedin keydeki müşteriyi kovduk. Yani sözün özü dolandırılma falan yok kendi bakış açısından anlatıyor olayı

DF
benim aldığım ve transferleri aktif olan şeyleri bana at o zaman. canımı al paramı alma gibi salak saçma muhabbetlere girme. ortaklığı daha bilmiyorsun can sıkma

DF
ve ayrıca sende olan scleri ben alıp kullanamaz mıydım kullanırdım sen kendi keyini kiralıyacaktın adam um-multichar istedi bende vardı benden istedin 50 defada yazdın görselde var zaten muticharı onayla bari gibisinden.
Hayır böyle birşey olmayacak ayrılmak isteyen sensin görüşmek üzere
pırt

DF
ve ayrıca sende olan scleri ben alıp kullanamaz mıydım kullanırdım sen kendi keyini kiralıyacaktın adam um-multichar istedi bende vardı benden istedin 50 defada yazdın görselde var zaten muticharı onayla bari gibisinden.

pırt

Yani sonuç olarak 6 aydan önce olmuş bir olay 6 ay aklın nerdeydi

DF
bilmem belki benim aldığım scriptler ile müşterine benim serverımın aynısını yaptığın için ayrılmak istemiş olabilirim zeki olmaya çalışan çocuk

E tamam zamanında başklarının sclerini kullanırken öyle demiyordun benim çekilişlerden aldığım scriptleri kullanırken böyle demiyordun zorunamı gitti knk madem kiralamamı istemiyordun kendin söyledin ta 6 ay önce müşterim multichar istediği için keyime ortak olmuşsun olmasaydın taa 6 ay önceden senin scriptlerini kullanacağımı biliyordun ? Durduk yere yok ben ayrılcam geri at falan yapamazsın benim scriptlerimi kullandığına say

DF
E tamam zamanında başklarının sclerini kullanırken öyle demiyordun benim çekilişlerden aldığım scriptleri kullanırken böyle demiyordun zorunamı gitti knk madem kiralamamı istemiyordun kendin söyledin ta 6 ay önce müşterim multichar istediği için keyime ortak olmuşsun olmasaydın taa 6 ay önceden senin scriptlerini kullanacağımı biliyordun ? Durduk yere yok ben ayrılcam geri at falan yapamazsın benim scriptlerimi kullandığı
lan başkalarını dediğinde, aynı şeyi yapıp dolandırdığın adamın scripttine çöktün ÖMKPDASPOKDSA
Onunda ücretini iade ettin zaten lavuk xd.
sonra benim fivem türk hesabıma girip benmişim gibi yazılar yazdın benide küçük düşürdün MIOPDASOPĞDSA
yazık sana xd valla

DF
kardeşim derken :D aynı şeyden mi çıktık
şuan adın hiç kötü değil tertemizsin PAS PARLAKSIN
NEYSE UZATMA KARARI VERİR ZATEN FORUM YETKİLİLERİ

DF
Key mevzusu forum dışıdır, key ile ilgili olan tüm şeyler forum dışında çözülmeli.

Burada kişiye direkt ödeme yaptığınız ve hizmetini alamadığınız bir şey varsa onu dile getirin.

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//