Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
JavaJs İSİMLİ TURŞU BİDONU 4 GÜN ÖNCE BENDEN 3250 TL ALDI VE PAKETTE BACKDOOR TESPİT ETTİK O YÜZDEN ÖNCE FİXLEYİP SONRA KURACAĞIM DEDİ HALA YANIT VERMİYOR BİN DEFA MESAJ ATTIM AMA DÖNÜŞ YOK. BURADA HAKKINDA BİRŞEY YAZILINCA ORTAYA ÇIKIYORMUŞ DEDİLER BEN DE HAKKIMI ARAMAYA GELDİM. NEREDESİN TATLI SU KURNAZI GEL BURAYA HESAP VER !
JavaJs İSİMLİ TURŞU BİDONU 4 GÜN ÖNCE BENDEN 3250 TL ALDI VE PAKETTE BACKDOOR TESPİT ETTİK O YÜZDEN ÖNCE FİXLEYİP SONRA KURACAĞIM DEDİ HALA YANIT VERMİYOR BİN DEFA MESAJ ATTIM AMA DÖNÜŞ YOK. BURADA HAKKINDA BİRŞEY YAZILINCA ORTAYA ÇIKIYORMUŞ DEDİLER BEN DE HAKKIMI ARAMAYA GELDİM. NEREDESİN TATLI SU KURNAZI GEL BURAYA HESAP VER !
bugün saat 3de açılan bir hesapmı diyor bunu ? valla dolandırıp dolandırmadığını bilemem ama burdan bakınca 3 yıllık üyeye laf atıyor 2 saatlik kimsenin tanımadıgı adam
lan 2013 lü veletsin tanımadığım biri geldi dün ekran açtıktı bu çoçu ben tanıyom dedi foto attı 0**** gibi fotoların geziyor kardeşim Senin anneni aramaları lazım aslında bira içmen konusunda amerikalı o.*
lan 2013 lü veletsin tanımadığım biri geldi dün ekran açtıktı bu çoçu ben tanıyom dedi foto attı 0**** gibi fotoların geziyor kardeşim Senin anneni aramaları lazım aslında bira içmen konusunda amerikalı o.*
la sala* harbi şizofren oldugunu düşünmeye başladım. dedeye yalakalık yapan şizofren oluyor galiba anlamadım yanında gezenler böyle oluyor. Sunucunda 1500 üye var 20 kişi dışında hepsi bot bana ananı aramaları lazım diyorsun.
ulan gerizekalı ben senmiyimde herkese kendimi ifşa edeyim ? sence ben omuyumdur ?
la sala* harbi şizofren oldugunu düşünmeye başladım. dedeye yalakalık yapan şizofren oluyor galiba anlamadım yanında gezenler böyle oluyor. Sunucunda 1500 üye var 20 kişi dışında hepsi bot bana ananı aramaları lazım diyorsun.
ulan gerizekalı ben senmiyimde herkese kendimi ifşa edeyim ? sence ben omuyumdur ?
Dedeyi Sunucumdan Banlayan benim ztn ddk cı rezil bir insan kendsi Sunucu Konusuna Gelirsekte Başaramayacağın Şeyleri kötüleme // olan sensin kardeşim // fotoların var ortada. kendini // TİPLERE BENZİYON
Dedeyi Sunucumdan Banlayan benim ztn ddk cı rezil bir insan kendsi Sunucu Konusuna Gelirsekte Başaramayacağın Şeyleri kötüleme Gerizekalı olan sensin kardeşim mal mal fotoların var ortada. kendini be***ceren TİPLERE BENZİYON