Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben k-menü kullanıyorum sanırım belirli bir alan varmış gibi oyundakilerden uzaklaşında left the server diyor yakınlaşınca join the server diyor bunun sebebi nedir.
hayır asıl açık olmasını istiyorumda birisi oyuna girdiğinde eğer benden uzaksa öyle bir bildirim gelmiyor yakınlaşında oyunda yani örnek vereyim adam galeride ben motelde adam online playersde gözükmüyor ama adama yakınlaşınca sol altta joined the server diyor halbuki adam zaten taa ne zamandır oyunda
hayır asıl açık olmasını istiyorumda birisi oyuna girdiğinde eğer benden uzaksa öyle bir bildirim gelmiyor yakınlaşında oyunda yani örnek vereyim adam galeride ben motelde adam online playersde gözükmüyor ama adama yakınlaşınca sol altta joined the server diyor halbuki adam zaten taa ne zamandır oyunda
Yüksek ihrimal onesync infinity açık halde bu yüzden 300 birim dışındaki oyuncuların verilerini yaklaşana kadar çekemiyorsun yaklaştıkları anda görüyor ve bildirimi atıyor.
Yüksek ihrimal onesync infinity açık halde bu yüzden 300 birim dışındaki oyuncuların verilerini yaklaşana kadar çekemiyorsun yaklaştıkları anda görüyor ve bildirimi atıyor.