Sunucum Hakkında
FiveM için kaliteli ve uzun ömürlü bir roleplay deneyimi sunmak için bu yola çıktık.
Hedefimiz; Eğlenceli kaliteli ve uzun soluklu bir oyun keyfi yaşatmak.
"Bu sunucuya neden girmelisiniz?"
- Hem Gun RP hemde ve eğlenceli bir Sosyal Roleplay arıyorsanız biz buradayız. Bizi diğer sunuculardan ayıran en büyük özellik sunucumuzun sosyal RP ve Gun Rp ye Dengeli bir şekilde dayalı ve uzun soluklu olmasıdır.
- İlgili Tecrübeli ve Profesyonel Yönetim
- Mafya - Kartel tarzı şeyler yoktur.
Sunucu hakkında; - Sosyal RolePlay -Orta kolaylıkta bir Ekonomi - Yeni Nesil Scriptler - Slotlu Envanter - Kişiye Özel Anahtarlı Motel - Yeni Nesil Özelleştirilmiş Telefon ( GETİR,UBER) - Sorunsuz Market,Banka,Kuyumcu Soygunu - İllegal Araç Parçalama -Satın aldığın evi IKEA'dan istedigin gibi dizebilirsin. - İllegal Soyulabilir Evler (420 Adet ) -Banka Aracı Soygunu -Hızları Özenle Ayarlanmış Araçlarımız -Galeri Soygunu -Görevli Meslekler -İstediğin yer de yapabileceğin İllegal
Aradığım Yayıncı Hakkında
Twitch Platformundaysa minimum 100 İzleyicisi
DLive Platformundaysa minimum 400-500 İzleyicisi
Youtube Platformundaysa Video Günlük İzlenme Tekil Hiti 1000-1500
olması
Eğer bu kriterleri karşılıyorsanız Lütfen beni Discorddan Ekleyerek
Reis ALEMDAR#1005
Yahut Sunucumuzun Discorduna Gelerek İletişime geçmenizi rica ediyorum.
Not:Belli bir bütçemiz vardır,fiyatlarınız için lütfen Sesli olarak iletişime geçelim.
FiveM için kaliteli ve uzun ömürlü bir roleplay deneyimi sunmak için bu yola çıktık.
Hedefimiz; Eğlenceli kaliteli ve uzun soluklu bir oyun keyfi yaşatmak.
"Bu sunucuya neden girmelisiniz?"
- Hem Gun RP hemde ve eğlenceli bir Sosyal Roleplay arıyorsanız biz buradayız. Bizi diğer sunuculardan ayıran en büyük özellik sunucumuzun sosyal RP ve Gun Rp ye Dengeli bir şekilde dayalı ve uzun soluklu olmasıdır.
- İlgili Tecrübeli ve Profesyonel Yönetim
- Mafya - Kartel tarzı şeyler yoktur.
Sunucu hakkında; - Sosyal RolePlay -Orta kolaylıkta bir Ekonomi - Yeni Nesil Scriptler - Slotlu Envanter - Kişiye Özel Anahtarlı Motel - Yeni Nesil Özelleştirilmiş Telefon ( GETİR,UBER) - Sorunsuz Market,Banka,Kuyumcu Soygunu - İllegal Araç Parçalama -Satın aldığın evi IKEA'dan istedigin gibi dizebilirsin. - İllegal Soyulabilir Evler (420 Adet ) -Banka Aracı Soygunu -Hızları Özenle Ayarlanmış Araçlarımız -Galeri Soygunu -Görevli Meslekler -İstediğin yer de yapabileceğin İllegal
Aradığım Yayıncı Hakkında
Twitch Platformundaysa minimum 100 İzleyicisi
DLive Platformundaysa minimum 400-500 İzleyicisi
Youtube Platformundaysa Video Günlük İzlenme Tekil Hiti 1000-1500
olması
Eğer bu kriterleri karşılıyorsanız Lütfen beni Discorddan Ekleyerek
Reis ALEMDAR#1005
Yahut Sunucumuzun Discorduna Gelerek İletişime geçmenizi rica ediyorum.
Not:Belli bir bütçemiz vardır,fiyatlarınız için lütfen Sesli olarak iletişime geçelim.