Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar selam, kullandığım kıyafet paketinde "Y" menüden üstümdeki tişört, pantolon ve ayakkabıyı çıkartsam dahi karakter çıplak kalmıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Boş bir numara yapıyorum fakat "bunun için herhangi bir varyant yok" hatası alıyorum. Bunu yapmak o kadar elzem değil fakat visor kaldırma ve indirme de çalışmıyor. Onu nasıl yapacağım?
Boş bir numara yapıyorum fakat "bunun için herhangi bir varyant yok" hatası alıyorum. Bunu yapmak o kadar elzem değil fakat visor kaldırma ve indirme de çalışmıyor. Onu nasıl yapacağım?
Esrarengiz bir şekilde visor yarım yamalak çalışıyor şuan, diğeri de önemli değil zaten. Vaktini çaldığım için kusura bakma ^^ İyi forumlar. Konu çözüme ulaştı, kilitlenebilir