Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Onu kendiniz dövme scritpinden kıyafet numaralarından seçerek ayarlayabiliyorsunuz diye biliyorum bu durumun kıyafet paketi ile bir alakası bulunmamaktadır efendim ^^
kendi satmış oldugum kıyafet paketimde sattığım sunucular dövmeci sorunu yaşadılar ve developerlar dövmeci scriptinden gerekli düzenlemeyi yaptı sorunu ortadan kaldırdı berber bozma durumunu anlayamadım hiç daha önce karşılaşmadım
kendi satmış oldugum kıyafet paketimde sattığım sunucular dövmeci sorunu yaşadılar ve developerlar dövmeci scriptinden gerekli düzenlemeyi yaptı sorunu ortadan kaldırdı berber bozma durumunu anlayamadım hiç daha önce karşılaşmadım