Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Kıyafet Kıyafetler V2 [Yorumlarda Paylaşıma Devam Edilecek]

SubUrban

Üye
FT Kullanıcı
Web sitesi
gta.fandom.com
Discord
♛Şah#4408
Öncelikle Merhaba *ŞU* konun devamı olarak yeni bir konu açıyorum nedeni yetkili kişiler başlığını düzenlemediği için bazı insanlar yeni paylaştığım şeylere ulaşamıyor konuya geçeyim bir kaç kıyafet daha ekledim kullanmak isterseniz buyrun :

Fortnite-Valorant T-shirt Erkek:

Ekran Alıntısı.PNG Ekran Alıntısı1.PNG Ekran Alıntısı3.PNG Ekran Alıntısı4.PNG Ekran Alıntısı5.PNG
unknown (34).png unknown (35).png unknown31.png

Nike Elbise Kit i Erkek:

unknown (36).png unknown (37).png unknown (38).png Ekran_Alnts.png

İstekleriniz, Satın Alımlarınız ve Sorularınız İçin :

DF
Son düzenleme:
Nasıl kıyafet yapılıyor bir bilgi verirmisin video varsa atarmısın yabancı tr fark etmez.

DF
Başarılı, Türkiye piyasasında aileler ve çetelere özgü kıyafetler yaparsanız daha çok talep göreceğinizi düşünüyorum. Malum oyuncu kitlemiz belli. Tekil ve sosyal yapıdan biraz uzağız.

DF
Başarılı, Türkiye piyasasında aileler ve çetelere özgü kıyafetler yaparsanız daha çok talep göreceğinizi düşünüyorum. Malum oyuncu kitlemiz belli. Tekil ve sosyal yapıdan biraz uzağız.
Güzel yorumun için teşekkürler, belirttiğin kıyafetleri discord sunucumda yayınlıyorum, kişiye özelde yapıyorum gelip bakabilirsin sıkıntı yok

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//