Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Yardım Konsolun durmadan 1 yazması

• Konbuyu başlatan pala
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 13
  • Görüntüleme 1K

pala

Üye
FT Kullanıcı
Fotoğrafta gördüğünüz gibi konsol durmadan her salise "1" yazıyor nedeni veya çözümü nedir acaba biliyor musunuz?

Sunucu test aşamasında iken böyle bir sorun yoktu ne zaman sunucuyu açtık böyle bir sorun olmaya başladı

SORUN ÇÖZÜLDÜ! ÇÖZÜMÜ:
Arkadaşlar "PoliceVehiclesWeaponDeleter" adlı bir scriptim bulunuyor bu scripti polis araçlarından gelen silahları engellemek için kurmuştum ancak durum şu polis aracından indikten sonra konsola durmadan "1" yazıyor araçtan inen kişi oyundan çıkana kadar "1" yazmaya devam ediyor 1 saat boyunca farklı farklı yollar ile denedim ve durumun bu olduğuna kesinlik getirdim umarım sıkıntı yaşayanlara yardımcı olabilmişimdir.

DF

Ekli dosyalar

• Başlıksız-1.png
    Başlıksız-1.png
    15.4 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleme:
aynisi bende de oldu , bende arabaya binince ve inince geliyor hep

DF
aynisi bende de oldu , bende arabaya binince ve inince geliyor hep
Bende durmadan geliyor işte bir türlü anlayamadım ne olduğunu sunucu paketi yaptım 140 script yükledim hiçbir sorun yok sunucuyu açtım böyle bir şey oldu

DF
hmm , vallah bende iste araba binince ve cikinca cikiyor , senin baska scriptile alakali onu da bilmem hangisi

DF
CitizenFX Dosyalarınızı güncellemeyi deneyin.

DF
ayni bende yeni server dosyasini indirdim fivem den ayni daha

DF
FifaRuhrpottYT#9357

burdan yaza bilirisin kardes :)

DF
Arkadaslar bir islemde konsol print(1) yazdiriyor olabilir bi kontrol edin yeni eklediginiz dosyalari veya genel olarak dosya karsilastirin veya ortak bir paket mi kullaniyorsunuz ?

DF
"PoliceVehiclesWeaponDeleter" adlı dosya bu sıkıntıyı yapıyor bende Emre67 Emre67 | 1 saattir test ediyorum bu scripti kesin eminim bu scriptten kaynaklandığından.

DF
Benimle paylasabilirsen sorununu cozerim

DF
F3D3R4LL f3d3r4ll sorunu çözdüm zaten çözebilecek bilgiye sahibim ama neyden kaynaklandığını bulamıyordum 3 saat önce falan buldum teşekkür ederim yinede

DF
ne demek iyi gunler dilerim konu kilit o zaman :D

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//