Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

L1tzee 3D & Grafik Tasarım

• Konbuyu başlatan tMr54
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 18
  • Görüntüleme 2K

tMr54

Üye
FT Kullanıcı
Merhaba tam zamanlı işimin yanında vakit buldukça grafik tasarım ile ilgileniyorum,sade ve özgün tasarımlar ortaya koymayı seviyorum.Çalışmalarımın bazılarını konuda görebilirsiniz. İyi forumlar..

3D çizim ihtiyaçlarınız karşılanır. Her türlü logo, banner, header vb. tasarımlar yapılır. Ücret konusunda buraya bişey belirtmeyeceğim çünkü fazla değişkenlik gösterebilecek bir konu, mesaj ile veya konu altından ulaşabilirsiniz.

4324
3D Tasarımlar
4325
3D Cartoon Effect Tasarımlar

4326

Karikatür çevrimleri, Karikatürize Logolar

6Doq6v.png

Header, Banner , Tanıtım Resimleri

DF
Hocam 3d tasarım konusunu photoshop üzerinden yapmamanı tavsiye ederim cinema4D veya solidworks gibi hazır lightroom kullanan programlar zaten var ki photoshop zaten 3d tasarım için bir program değildir.
Yani cartoon effect dediğin tasarım çok amatörce olmuş gibi yeni başladıysan iyi fakat bence bu tasarımları sunarak satış yapman yanlış olur...

DF
3D tasarımları photoshop ile yapmıyorum zaten hatta ben photoshop hiç kullanmıyorum.3D Catia , solid yada Fusion 360 kullanıyorum ki biz bunlarla fabrikada profesyonel parçalar çiziyoruz ölçülü olarak. Ayrıca konu içindekiler örnek resimler, youtube da video izleyerek yada sabit bir template üzerine aynı işleri yapıpta tasarımcı oldugunu idda eden arkadaşlar var. Ben dediğim gibi hobi olarak yapıyorum, profesyonel bir tasarımcıyım bile demiyorum kendime. Ve sanırım Cartoon effect olarak bahsettiğin kendi fotografımı karikatür olarak koyduğum logo. orda zaten mesele kişilerin kendi gerçek fotolarını karikatür haline dönüştürmeyi ima etmek. logodaki fotografta direkt bana ait karikatür olarak çizilmiş hali.

DF
Son düzenleme:
3D tasarımları photoshop ile yapmıyorum zaten hatta ben photoshop hiç kullanmıyorum.3D Catia , solid yada Fusion 360 kullanıyorum ki biz bunlarla fabrikada profesyonel parçalar çiziyoruz ölçülü olarak. Ayrıca konu içindekiler örnek resimler, youtube da video izleyerek yada sabit bir template üzerine aynı işleri yapıpta tasarımcı oldugunu idda eden arkadaşlar var. Ben dediğim gibi hobi olarak yapıyorum, profesyonel bir tasarımcıyım bile demiyorum kendime. Ve sanırım Cartoon effect olarak bahsettiğin kendi fotografımı karikatür olarak koyduğum logo. orda zaten mesele kişilerin kendi gerçek fotolarını karikatür haline dönüştürmeyi ima etmek. logodaki fotografta direkt bana ait karikatür olarak çizilmiş hali.
1- Cartoon Effect olarak ben bahsetmedim konunda sen bahsetmişsin.
2 - Karikatür çizim değil, kendini VEKTÖREL çizmeye çalışmışsın.
İlk attığın resim ile ikinci attığın resim arasındaki kalite farkı çok alakasız gördüm şahsen.
Vektörel tasarımlarda kalıplarda kullandığın gibi köşe kenarı bırakıp kesim mesafesi bırakmak mantığıyla yaptığın yazının etrafındaki kabartmalar kötü durmuş açıkçası... Keskin Hatlar değil de daha soft böyle nasıl desem bilemedim daha cloud birşeyler kullanman iyi olurdu :)
ve tavsiye vermek istiyorum SolidWorks'un renderi diğerlerinden daha güzel şahsen...

Dipnot : yanlış anlaşılmasın tasarım eleştirmeyi seviyorum şahsına veya yaptığın emeğe bir şeyim yok...

DF
Yok eleştirebilirsin sorun değil..
Çizim yöntemi vektörel evet ama sonuç olarak baktığında oradaki resim benim karikatürüm oluyor değil mi ?
Catia renderi solidden daha iyidir bu yüzden küçük çaplı işletmeler solid kullanırken büyük çaplı şirketler catia tercih eder.
Sen buradaki çalışmaları eleştiriosun ama orada anlatılmak istenen bu tarz veya başka tarz kişinin isteğine göre tasarımlar yapılabileceği..

keskin hat sana göre hoş değilken X kişisi için hoş olabilir :) Yani buradaki çalışmaları bir başkası eleştirse belki hiç hiç beğenmeyecek veya belki çok hoşuna gidecek. Anlatmak istediğim bu.

DF
Örnek vermek gerekir ise vektörel bir tasarım;
4332

Yani göze hitab etmeli bence :/

DF
İşyerindeyim eve geçince kağıt üzeri çizimini atarım

DF
Ghost kısmını vektörel olarak sen çizdinse evet emek vardır güzeldir. ama bu tarz tasarım neredeyse bütün e-sport takımlarının logolarında var zaten bu özgün bir stil değil ki.. En başında söylediğim gibi burada tasarımları tartışmak mantıksız olur. Önemli olan proje sahibinin istediğini verebilmek yapabilmektir. Burada tasarım üzerinden konuşmak mantıksız çünkü renkler ve zevkler zaten tartışılmaz. şu senin mantığınla göze hoş gelen bir çalışma oluyor o zmn ? 2 dk.da ortaya koyulmuş bişey. Anlatmak istediğim burada var olan tasarımların satışı yapılmıyor. Örnek koyarsın neler yapabildiğin yapabileceğin az çok görülmüş olur sonrası ztn ihtiyaç sahibinin düşüncelerine kalmış bişey.

4337

DF
Tamam yaptınğın 2 dakikada ortaya koyulmuş bir tasarım olabilir ama maskotu da sıfırdan çizince 5-6 saatini alabilecek tasarımlar hatta 4-5 gün sürecek tasarımlar da çıkıyor ortaya yani 10 dakikalık tasarım değil benim dediğim :D

DF
Kutayım bende aynı şeyi anlatıyorum, burada yaptığın bişeyi sergileyip satmıyorsun. örnek birkaç resim koyarsın bu adam bişeyleri yapabilir veya yapamaz az çok görülür. sonra senden istenilene göre çalışırsın. keskin köşe yumuşak köşe basit karışık bunlar tamamen senden proje isteyenin belirttikleri doğrultusunda yapılacak şeyler =) sen bana basit bişey dersin bait yaparım karmaşık bişey dersin karmaşık yaparım. veya dediğin gibi tamamen benzersiz vektörel olarak çizilecek dersin öyle çizerim =)

DF
Peki hayırlı satışlar konuşmayı sürdürmeyeceğim :D

DF
Yapılan tasarımlarda asıl amaç müşteriyi mutlu etmektir bu yüzden bu konuyu tartışmak biraz saçma, alıcının beğendiği bir şey başkasına kötü gelebilir gayet normal.
tMr54 tMr54 İyi satışlar efendim.

DF
Yapılan tasarımlarda asıl amaç müşteriyi mutlu etmektir bu yüzden bu konuyu tartışmak biraz saçma, alıcının beğendiği bir şey başkasına kötü gelebilir gayet normal.
tMr54 tMr54 İyi satışlar efendim.
teşekkür ederim iyi forumlar dilerim

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//