Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Launcher satıcısı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hardreset07

Üye
FT Kullanıcı
Merhaba chips isimli launcher satıcısı müşterileriyle laf dalaşına girip birde utanmadan grup araması yapıp dalga geçiyorlar.Forumdan bu tür adamlardan launcher alıp dolandırılmaktansa daha iyi satıcılarla muhattap olun diye paylaşıyorum.İyi forumlar.

14556 14557

DF
Düzgün bir şekilde belirttim fakat çalışma şeklimi belirttiğimde beni terslediniz ardından "sen para kazanmak istemiyorsun anlaşılan" gibi bir ithamda bulunmanız hiç etik değil. Bir sürü satış gerçekleştirdim hiç birinde hiç bir müşterime saygısızlığım olmadı. Ondan sonra beni kaba bir tavırla arayınca ben de sizi arkadaşlarımla olan aktif konuşmaya çektim çektiğim konuşmada size hiç bir şey demememize rağmen ağzınız bozuk bir şekilde konuşmaya başladınız.Küfür ettiğiniz için size küfürle karşılık vermemin pek etik olacağını düşünmüyorum.Ondan sonra masum rolüne yatıp bir anda beni suçluymuş gibi gösterip bir de üstüne forumda "Forumdan bu tür adamlardan launcher alıp dolandırılmaktansa daha iyi satıcılarla muhattap olun diye paylaşıyorum" diye konu açıp daha herhangi bir şey almadan dolandırıcı demeniz de çok garip.

DF
Siz ürün satmak için degil oraya beni dalga geçmek için çektiniz.Şimdi burda gelip hatanızı örtpas etmeye çalışmayın.Bana durupta sizin isminizdeki birini nasıl ciddiye alabilirim diyip benden size saygılı olmamı beklemenizde beni çok şaşırttı.Böyle artniyetli insanlarla hiç bir zaman çalışmadım bundan sonrada çalışmam zaten.Bütün ssler ortada birde üstüne ben ben satıcı degilim diyorsunuz.Sizin yaptıgınızı hiç bir satıcı müşterisine yapmaz.Müşteriye daime düzgün bir şekilde karşılık vermeniz lazım bence bunu prensip edinin.Ahklak yoksunlugu yapıp karşınızdakinden adap beklemeyin.

DF
Siz ürün satmak için degil oraya beni dalga geçmek için çektiniz.Şimdi burda gelip hatanızı örtpas etmeye çalışmayın.Bana durupta sizin isminizdeki birini nasıl ciddiye alabilirim diyip benden size saygılı olmamı beklemenizde beni çok şaşırttı.Böyle artniyetli insanlarla hiç bir zaman çalışmadım bundan sonrada çalışmam zaten.Bütün ssler ortada birde üstüne ben ben satıcı degilim diyorsunuz.Sizin yaptıgınızı hiç bir satıcı müşterisine yapmaz.Müşteriye daime düzgün bir şekilde karşılık vermeniz lazım bence bunu prensip edinin.Ahklak yoksunlugu yapıp karşınızdakinden adap beklemeyin.
Bana küfür eden birisine satış yapmam.

DF
Konuyla alakası olmayıp burada yorum yapanlara yaptırım uygulanmıştır. Satıcı sizinle normal bir şekilde iletişime geçmeye çalışmış fakat siz biraz darlayıcı konuşmalar ile satıcıyı sıkmışsınız anlaşılan. Eğer satıcı zaten launcher veya herhangi bir script satmak istemiyorsa buna bir şey biz diyemeyiz tamamen onun özgür ve hür iradesidir. Konu kapatılıp, konuyla alakası olmayıp yorum yapan kişilere yaptırım uygulanmıştır.

DF
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//