Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Cevaplandı Loading Screen Hatası !

• Konbuyu başlatan Ayran
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 8
  • Görüntüleme 1K

Ayran

Üye
FT Kullanıcı
Arkadaşlar herhangi bir servera girince girişteki video ve ses gayet normal bir şekilde oynuyor / çalıyor. Fakat o video hiç bitmiyor yani oyun başlamıyor sürekli o videoyu izliyorum ve F8'de Aldığım hata ; The key "target-densitydpi" is not supported öyle bişey yardımcı olursanız çok sevinirim. Ayran#9367 ordanda yazabilirsiniz.

DF
Konu tarafımca doğru kategoriye taşınmıştır.

DF
Arkadaşlar herhangi bir servera girince girişteki video ve ses gayet normal bir şekilde oynuyor / çalıyor. Fakat o video hiç bitmiyor yani oyun başlamıyor sürekli o videoyu izliyorum ve F8'de Aldığım hata ; The key "target-densitydpi" is not supported öyle bişey yardımcı olursanız çok sevinirim. Ayran#9367 ordanda yazabilirsiniz.
Bilgisayar özelliklerin nedir?

DF
Bilgisayar özelliklerin nedir?
Ana Kart : MS-7B84
Ekran Kartı : NVIDIA GeForce GTX 1650 (4 GB)
RAM : 16 GB
İşlemci : AMD Ryzen 5 2600X Six-Core Processor (12 CPUs), ~3.6GHz
SanDisck SSD Plus 480 GB
Monitör almamıştım yetmedi para Samsung SyncMaster1440x900 / 75Hz
===========================================
Sistemim bu dostum, sistemi mart ayında topladım ilk yüklediğimde hiç bir sorun yaşamıyordum sonradan bu sıralar yükledim ve sardı oynayınca böyle bi problemle karşı karşıya geldim.

DF
Ana Kart : MS-7B84
Ekran Kartı : NVIDIA GeForce GTX 1650 (4 GB)
RAM : 16 GB
İşlemci : AMD Ryzen 5 2600X Six-Core Processor (12 CPUs), ~3.6GHz
SanDisck SSD Plus 480 GB
Monitör almamıştım yetmedi para Samsung SyncMaster1440x900 / 75Hz
===========================================
Sistemim bu dostum, sistemi mart ayında topladım ilk yüklediğimde hiç bir sorun yaşamıyordum sonradan bu sıralar yükledim ve sardı oynayınca böyle bi problemle karşı karşıya geldim.
Geç girmenizin 3 farklı nedeni olabilir tahminimce, düşük sistem gereksimini, yavaş ağ bağlantısı ve, girmeye calıstığınız sunucunun yavaş ağ bağlantısı

DF
Geç girmenizin 3 farklı nedeni olabilir tahminimce, düşük sistem gereksimini, yavaş ağ bağlantısı ve, girmeye calıstığınız sunucunun yavaş ağ bağlantısı
Bir de sunucu dosyalarında bir sıkıntı yaşandığında da galiba oluyordu

DF
Başka server da deneyin dicektim fakat herhangi server demişsiniz büyük ihtimal sistem gereksinimi veya ağ bağlantısından dolayı olabilir

DF
Oyunu silip yükleyince düzeliyor sonradan bidaha çıkıp girince aynısı oluyor ?

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//