Los Santos Medical Service Ekibimize Ekip Arkadaşı Arıyoruz.
Gerçekçi rol deneyimi
Hiyerarşi uyumu
Aktif Giriş sağlayan yöneticimiz
Aktif olarak sorunlara çözüm bulan yönetim
Yerel doktor engeline takılmayan
Biligisine güvenip kaliteli rol yapmak isteyen
Ems rollerini öğrenip kaliteli rol yapmak isteyen
Esnetilmiş mesai Giriş-Çıkışları
Saygılı, kibar, uyumlu ekip anlayışı.
Sunucularda gördüğüm ekip eksikliğinden dolayı. Aktif ekibimizi kuruyorum. Ekipte oynayacak kişileri aramızda görmekten mutluluk duyarız.
Belirli kurallarımız dahilinde olan sunuclarda oynuyoruz ve sürekli sunucu değişimi yapmıyoruz. Beraber ekipten öte aile olmayı amaçlıyoruz.
Aradığınız o kaliteli ems ekibini sıfırdan kuruyoruz.
Ems' e önem veren sunucularda barınıyoruz. Bu yüzden herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız.
Not:Bence Ems rolü yapmak rol dünyasında en zor rollerden. Bu değerli ve zorlu role siz değerli oyuncularımızı davet etmekten memnuniyet duyarım.
Discord:hz.isot
Gerçekçi rol deneyimi
Hiyerarşi uyumu
Aktif Giriş sağlayan yöneticimiz
Aktif olarak sorunlara çözüm bulan yönetim
Yerel doktor engeline takılmayan
Biligisine güvenip kaliteli rol yapmak isteyen
Ems rollerini öğrenip kaliteli rol yapmak isteyen
Esnetilmiş mesai Giriş-Çıkışları
Saygılı, kibar, uyumlu ekip anlayışı.
Sunucularda gördüğüm ekip eksikliğinden dolayı. Aktif ekibimizi kuruyorum. Ekipte oynayacak kişileri aramızda görmekten mutluluk duyarız.
Belirli kurallarımız dahilinde olan sunuclarda oynuyoruz ve sürekli sunucu değişimi yapmıyoruz. Beraber ekipten öte aile olmayı amaçlıyoruz.
Aradığınız o kaliteli ems ekibini sıfırdan kuruyoruz.
Ems' e önem veren sunucularda barınıyoruz. Bu yüzden herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız.
Not:Bence Ems rolü yapmak rol dünyasında en zor rollerden. Bu değerli ve zorlu role siz değerli oyuncularımızı davet etmekten memnuniyet duyarım.
Discord:hz.isot

Son düzenleme: