Grubunuzu Tanıtın
Adaletli, Hard RolePlay Yapan, Gun Döndüren Yaş Ortalaması 16-22 Olan bir Ekibiz
İstediğiniz Özellikler
16+ yaş
150+ fivem saat
Az bişey legal bilgi
Rol bilgisi(10/6.5+)
Son Düzenleme & Notlar
Bu LSPD Ekibelri Diğerleirne Göre Ayrımcılık Yapılmaz Torpil Geçilmez Adaletli Bir Ekibtir Hiç Hakkınız Yenmez Adam Akıllı Rol Yapıyoruz Detective Birosu Açık
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sunucunuzu Tanıtın
- Oynadığımız Sunucu
Ekiplere Tanıyacağınız Özellikler
- Pd Ekibiyiz Klasik Eşyalar Pd ile İlgili Herşeyi
Son Düzenleme & Notlar
- Herkezi Bekliyorum Bir Pd Arkadaşımız Yüzünden Departman Dağıldı Biraz Aktiflik 5-6 giriyor eskiden net min 10 kişi giriyordu yani şuan max 5-6 ben doğruları söyliyim simdiden
BAŞVURULAR İÇİN:
Adaletli, Hard RolePlay Yapan, Gun Döndüren Yaş Ortalaması 16-22 Olan bir Ekibiz
İstediğiniz Özellikler
16+ yaş
150+ fivem saat
Az bişey legal bilgi
Rol bilgisi(10/6.5+)
Son Düzenleme & Notlar
Bu LSPD Ekibelri Diğerleirne Göre Ayrımcılık Yapılmaz Torpil Geçilmez Adaletli Bir Ekibtir Hiç Hakkınız Yenmez Adam Akıllı Rol Yapıyoruz Detective Birosu Açık
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sunucunuzu Tanıtın
- Oynadığımız Sunucu
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
rainbowrp Sunucu Gayet Aşırı İyi 100+ Çekiyor Sunucu Listde ilk 20-30 Net Giriyor Herşey Adaletli torpil geçilmiyo tam tamlık sw scriptler harika yeni acilmasina ragmen fenaEkiplere Tanıyacağınız Özellikler
- Pd Ekibiyiz Klasik Eşyalar Pd ile İlgili Herşeyi
Son Düzenleme & Notlar
- Herkezi Bekliyorum Bir Pd Arkadaşımız Yüzünden Departman Dağıldı Biraz Aktiflik 5-6 giriyor eskiden net min 10 kişi giriyordu yani şuan max 5-6 ben doğruları söyliyim simdiden
BAŞVURULAR İÇİN:
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme: