Uzun yıllardır Sasp&Lspd rolü yapıyorum.
Daha önce aktif 170 kişilere ulaşan ekibimi bazı kişisel nedenlerden dolayı kapatmıştım.
Archeline Sasp&Lspd ekibini tekrar kuruyorum. Daha önce ekibimde rol yapmış kişiler ve rol bilgisi olan kişiler discord sunucumuza gelerek benimle iletişim kurabilirler.
Not; Rütbeler tamamen rol bilgisine göre verilecektir. Belli bir kişi sayısına ulaştığımızda oynayacağımız sunucuyu seçeceğiz.
Katılım şartları;
-18+ yaş üstü olmalısınız ve sesiniz kalın olmalı.
-Win sevdalısı OLMAMALISINIZ.
-Sosyal ağırlıklı rol yapabiliyor olmanız gerek.
-Meta kesinlikle yasak discorddan rol yapan kişiler ekipten uzaklaştırılır bunu ekibe katılan herkes kabul etmiş sayılır.
-Hiyerarşik düzene uymanız gerekli.
-İc ooc karıştırmayan rolü rolde bırakan drama yaratmayan kişiler.
Daha önce aktif 170 kişilere ulaşan ekibimi bazı kişisel nedenlerden dolayı kapatmıştım.
Archeline Sasp&Lspd ekibini tekrar kuruyorum. Daha önce ekibimde rol yapmış kişiler ve rol bilgisi olan kişiler discord sunucumuza gelerek benimle iletişim kurabilirler.
Not; Rütbeler tamamen rol bilgisine göre verilecektir. Belli bir kişi sayısına ulaştığımızda oynayacağımız sunucuyu seçeceğiz.
Katılım şartları;
-18+ yaş üstü olmalısınız ve sesiniz kalın olmalı.
-Win sevdalısı OLMAMALISINIZ.
-Sosyal ağırlıklı rol yapabiliyor olmanız gerek.
-Meta kesinlikle yasak discorddan rol yapan kişiler ekipten uzaklaştırılır bunu ekibe katılan herkes kabul etmiş sayılır.
-Hiyerarşik düzene uymanız gerekli.
-İc ooc karıştırmayan rolü rolde bırakan drama yaratmayan kişiler.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.