Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba , Motele girip çıktığımda başka oyuncular bazen görünmez oluyor bazen anlık görünüyor ama yumruk falan atınca mesela dışarda görünmez oluyor vs. Bunun çözümü nedir _?
Merhaba , Motele girip çıktığımda başka oyuncular bazen görünmez oluyor bazen anlık görünüyor ama yumruk falan atınca mesela dışarda görünmez oluyor vs. Bunun çözümü nedir _?
Usta bunu denedim fakat motele giriyorum herkes birbirini görebiliyor [ DAVET ETMESEM BİLE ] . Adam kendi odasına giriyor ben de kendi odama giriyorum birbirimizi görebiliyoruz + instance'de [Motel içi] pvp falan açık sanırım.Bu sıkıntı ya
Yani forumda bir çok konu var bunla alakalı. instance olmuyorsa scriptte bir bozukluk vardır. Yani LSRP motels sorunlu bir script başka bir motel scripti kullanmanızı öneriyorum.
Yani forumda bir çok konu var bunla alakalı. instance olmuyorsa scriptte bir bozukluk vardır. Yani LSRP motels sorunlu bir script başka bir motel scripti kullanmanızı öneriyorum.