Merhaba, direkt konuya giriyorum. Bu challenge'in amacı, scriptin içinde saklı olan bir string'i bulmak.
Önce `load = print / loadstring = print` gibi metodları deneyin. Eğer loadstring/load'ı hook'layabilirseniz doğru yoldasınız demektir.
Q: Doğru stringi bulduğunuzu nasıl anlayacaksınız? A: 'Tebrikler' ile başlıyor bu string, bulursanız rahatlıkla anlarsınız.
Q: Neden? A: MoonSec'in ne kadar güvenli olduğunu test ediyorum, ve reversing ile uğraşanlar güvenlik açığı aramayı seviyor. Bu sayede açıkları buldurup daha iyi hale getiriyorum.
Q: Ödül? A: Önce stringi bulun, ya da en azından load/loadstring'i hooklayın, bakarız.
Ulaşmak isteyenler için discord: Federal#9999
İndirme linki:
Lua Versiyonu:
FiveM (Cfex/5.3) Versiyonu:
Her ne kadar dinamik lua analizi yapan antivirüs olmasa da VT linkleri:
Önce `load = print / loadstring = print` gibi metodları deneyin. Eğer loadstring/load'ı hook'layabilirseniz doğru yoldasınız demektir.
Q: Doğru stringi bulduğunuzu nasıl anlayacaksınız? A: 'Tebrikler' ile başlıyor bu string, bulursanız rahatlıkla anlarsınız.
Q: Neden? A: MoonSec'in ne kadar güvenli olduğunu test ediyorum, ve reversing ile uğraşanlar güvenlik açığı aramayı seviyor. Bu sayede açıkları buldurup daha iyi hale getiriyorum.
Q: Ödül? A: Önce stringi bulun, ya da en azından load/loadstring'i hooklayın, bakarız.
Ulaşmak isteyenler için discord: Federal#9999
İndirme linki:
Lua Versiyonu:
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
(repl.it, luajit gibi platformlarda çalışır)FiveM (Cfex/5.3) Versiyonu:
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
(sadece fivem ortamında "environment'inde" çalışır)Her ne kadar dinamik lua analizi yapan antivirüs olmasa da VT linkleri:
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
![DF](/kingtr.gif)