Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
toptancı mesleğim var disc paket uyumlu bildiğiniz gibi para disc paketlerde xPlayer.addMoney(price) olarak oluyor bu da m3te uyumlu değil galiba para vermiyor bunu hangi kodla m3'e uyumlu yaparım
toptancı mesleğim var disc paket uyumlu bildiğiniz gibi para disc paketlerde xPlayer.addMoney(price) olarak oluyor bu da m3te uyumlu değil galiba para vermiyor bunu hangi kodla m3'e uyumlu yaparım
Disc'te para item halinde olduğu için xPlayer.addInventoryItem(price) ile veriliyor diye biliyorum. Eğer paranız item halinde değilse xPlayer.addMoney(price) bu kodda zaten parayı vermesi gerek
Disc'te para item halinde olduğu için xPlayer.addInventoryItem(price) ile veriliyor diye biliyorum. Eğer paranız item halinde değilse xPlayer.addMoney(price) bu kodda zaten parayı vermesi gerek