Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam arkadaşlar eğer elinde mafi rp dump'ı olan var ise bana ulaştırırsa içinde ki scriptlerin server side kısmını yazarak paylaşabilirim. Muhteşem bir sunucu bildiğiniz üzere bu yüzden fivem tr camiasını geliştirebiliriz yani bu arada #freemydick
Bak bu çocuğun işi sadece başkalarıyla uğraşmak başka bi işi yok, emek hırsızları dump yaptılar diye konu açıyor sonra burda geliyor dumplayında azcık yiyem, server tarafını yazamda kullanalım ben üst düzey bir developerım diye geziyor.
Bir de utanmadan yüzsüz yüzsüz hala cevap veriyo
Tamam tahmin ediyodum da seviyenin bu kadar yerlerde olacağını düşünmemiştim yazık az köşede havla hayde seni şu saatten sonra takmıyorum seviyesiz küçük çocuk
Tamam tahmin ediyodum da seviyenin bu kadar yerlerde olacağını düşünmemiştim yazık az köşede havla hayde seni şu saatten sonra takmıyorum seviyesiz küçük çocuk